ĐILASU NI TANJA FAJON NEĆE POMOĆI DA DOĐE NA VLAST: Ana Brnabić odsečno odgovorila lideru opozicije!

Autor: Republika.rs

Vesti

07.03.2021

21:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka Ana Brnabić istakla je u emisiji "Hit tvit" da Dragan Đilas može pobediti na izborima jedino ako se narodu izbriše pamćenje.

RepublikaFoto: Republika
Dragan Đilas

Premijerka je prokomentarisala predlog u kom se navode želje opozicije sačinjene od bivše neuspele vlasti za boljim izbornim uslovima ili će izaći na ulice:

- Ne znam kakvi bi izborni uslovi trebalo da budu da Dragan Đilas dođe na vlast, posle 500-600 hiljada nezaposlenih tokom ekomoske krize, minimalca od 150-170 evra,... Ne znam kakav bi izborni uslov bio potreban, a da ne bude da Tanja Fajon dođe i izbriše pamćenje svima. To je traženje alibija - izjavila je premijerka Brnabić u emsiji "Hit tvit".

Bivši službenik Državne bezbednosti Božidar Spasić je prokomentarisao da li se radi o pretnjama opozicije:

- Pokušavaju da prekreče nešto što je ranije prolazilo. Te priče mogu da pričaju nekom drugom, znaju stav Aleksandra Vučića i SNS. Ako Evropska unija ne može 10 godina da reši Briselski sporazum, a oni prvo moraju jedni druge da povežu. Džaba ste krečili - istakao je Spasić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading