SRAMNI POTEZ UGLJANINA: Otišao na grob ADEMA JAŠARIJA! Poziva na USTANAK U SANDŽAKU

Autor:

Vesti

07.03.2021

21:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sulejman Ugljanin je ponovo iznenadio ovdašnju javnost odlaskom na mezar kosovskom junaku Ademu Jašariju. Pored Ugljanina delegaciju su sačinjavali i neki stranački funkcioneri i narodni poslanici u parlamentu Republike Srbije.

Foto: Republika

Sa tog istorijskog mesta, koje uzged budi rečeno nema nikakve veze sa bošnjačkim narodom i Sandžakom, Ugljanin poručuje da je za slobodu potrebna žrtva po uzoru na rahmetli Adema i njegovu porodicu.

Na ovaj način Ugljanin direktno poziva na oružani ustanak u Sandžaku, što je istini za volju, jedini način da se realizuje politički projekat specijalnog statusa za Sandžak, piše novinar "Sandžak danas" Novinar "Sanžak danas", Farko Kugić.

Pre nego što neko u Sandžaku, inspirisan ovom Suljovom porukom, uradi nešto slično onome što je uradio Adem na Kosovu, treba znati nekoliko veoma bitnih stvari. Ako bi kod nas došlo do oružane pobune, naš narod bi se našao potpuno sam u vrlo teškoj i bezizlaznoj situaciji.

Za kosovsku nezavisnost je ratovao NATO pakt što sigurno ne bi bio slučaj i sa Sandžakom. Ako bi izgubili taj rat, što je vrlo izvesno, oni malobrojni preživeli Bošnjaci bi, kao Srbi iz Hrvatske, morali napustiti svoje domove bez ikakve nadoknade.

Taj poraz bio bi definitivni kraj našeg naroda na ovom prostoru. Za svo to vreme Ugljanin, njegova porodica i njegovi najbliži saradnici bili bi na sigurnom, izvan zone ratnih destava.

Ugljanin je bežao i ranije, pobegao bi opet, ostavivši nas i našu decu na milost i nemilost ratnom vihoru i nemilosrdnom neprijatelju.

Pre nego uradimo bilo šta u ovom pravcu, imajmo u vidu ove i brojne duge činjenice za koje ovde nema prostora, završio je Kugić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rale

12.03.2021 14:34

Pa nek Ugljanin ako želi nek bude kao Adem Jašari (koji je bio klasican trgovac droge) i isto tako kao on završi svoju karijeru, pa onda Ugljaninu isto tako svake godine odaje kukolj pocast. Ja kao Srbin ne bih želeo da ikada.pogine ni jedan musliman, bošnjak ili bilo koji čovek druge nacionalnosti. Živimo kosmopolitski.