Večeras će biti prikazane fotografije MONSTRUOZNIH ZLOČINA: U toku sednica Saveta za nacionalnu bezbednost, sledi obraćanje!

Autor:

Vesti

06.03.2021

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fotografije uznemirujućeg sadržaja na kojima su prikazani monstruozni zločini biće prikazane večeras nakon sednice Saveta za nacionalnu bezbednost.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Ana Brnabić i Aleksandar Vučić

Kako se sumnja, ove zločine počinili su Veljko Belivuk i pripadnici njegovog kriminalnog klana, a borba protiv organizovanog kriminala jedna je od ključnih tema sednice.

Preporuka je da se deca, mlađi od 18 godina i osobe osetljivog zdravstvenog stanja udalje u trenutku kada ministar policije Aleksandar Vulin najavi prikazivanje uznemirujućeg sadržaja.

Kako je Vučić najavio ranije danas, na sednici će se razmatrati i situacija s korona virusom, nove prilike na Kosovu i Metohiji, u regionu, u svetu i Evropi, novoj administraciji u SAD, a pre svega o borbi protiv organizovanog kriminala.

Sednici prisustvuju premijerka Ana Brnabić, ministar odbrane Nebojša Stefanović, ministar policije Aleksandar Vulin, ministar finansija Siniša Mali, ministar inostranih poslova Nikola Selaković, ministarka pravde Maja Popović direktor BIA Bratislav Gašić, načelnik Generalšataba Vojske Srbije Milan Mojsilović, državni tužilac Zagorka Dolovac i direktor policije Vladimir Rebić.

Posle sednice, prema najavama između 20 i 21 sata, Vučić će se obratiti medijima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Lena

06.03.2021 19:45

Svi ce odgovarati za (ne) dela koja su pocinili i niko nece ostati postedjen dugogodisnje robije, koliko god bio mocan i uticajan! Narodu je dosta onih koji su umislili da su jaci od zakona i drzave!

Goran

06.03.2021 19:48

Strašno, ne smemo da ih pustimo iz zatvora

Ivana

07.03.2021 01:30

Srbija je puna monstruma ali zaista puna.