ANĐELKO VUČIĆ JE BIO VELIKI ČOVEK! Najpoznatiji novinar u BiH govorio o dedi predsednika Srbije

Autor: Republika

Vesti

06.03.2021

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najpoznatijih novinara u BiH Senad Hadžifejzović otkrio je da je poznavao Anđelka Vučića, dedu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, i da je on bio veliki čovek

RepublikaFoto: Printscreen/FaceTV
Aleksandar Vučić i Senad Hadžifejzović

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio je pre nekoliko dana u Sarajevu, kako bi uručio donaciju od pet hilajda vakcina protiv korono Bosni i Hercegovini.

Tom priliko je dao intervju za Face Tv, čiji je vlasnik Senad Hadžifejzović, ujedno i jedan od najpoznatijih tamošnjih novinara.

 

Nezaobilazna tema je bilo i poreklo predsednika Srbije, koji je govorio o svom ocu i tome kako su mu ustaše u drugom svetskom ratu pobile celu porodicu.

- Ja sam Srbin, od oca Srbina i majke Srpkinje. Otac mi je iz porodice u kojoj su mu svi pobijeni. Nemojte da zaboravite da u tom ratu, pošto vi pričate o meni kao o nekom agresoru, u tom ratu su kuće Vučića spaljene. Vučići nisu nikome ništa nažao učinili - rekao je predsednik Srbije.

Na to se nadovezao Hadžifejzović, koji je otkrio da je poznavao Vučićevog dedu.

- Živeo sam u Bugojnu kao dečak i znam priču o vašem dedi. On je bio veliki čovek. Znao sam mu i nadimak - rekao je novinar.

Predsednik Srbije je nastavio.

- Anđelko Ađo. Bio je najbogatiji čovek u Bugojnu i onda su ga ustaše ubile. Ali nije samo to, i u ovom poslednjem ratu, sve kuće Vučića su spaljene - istakao je predsednik Vučić.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading