POČELA SEDNICA KRIZNOG ŠTABA! Tiodorović priznao: Napet sam ko puška!

Autor: Republika

Vesti

05.03.2021

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Počela je sednica Kriznog štaba na kojoj će se odlučiti o pooštravanju epidemioloških mera za borbu protiv virusa korona. Dr Tiodorović priznao da je napet, kako je sam rekao, kao puška.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Tiodoorović i Kon

Medicinski deo Kriznog štaba bio je u prethodnih nekoliko dana saglasan da su Srbiji neophodne stroge mere, čak i potpuno zaključavanje, kako bi se sprečilo širenje britanskog soja virusa.

Lekari danas izlaze pred ostatak Kriznog štaba, od kojeg traže isto što i u ponedeljak – da se na minimum sedam dana uvede “lokdaun” i zatvori sve izuzev marketa, apoteka i benzinskih pumpi. Stav, međutim, nije promenila većina članova iz nemedicinskog dela štaba, koji se protive zatvaranju, pa u situaciji suprotstavljenih mišljenja kompromis traži premijerka i predsednica štaba Ana Brnabić.

Iz Kriznog štaba za kažu da je stav već poznat, a dr Branislav Tiodorović dodaje da je napet “kao puška”.

- Moj stav vam je poznat - kaže dr Predrag Kon.

Na pitanje ko će se obratiti novinarima, odgovorio je: “Videćemo”.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Branislav Tiodorović

Dodao je i da ne želi sada da daje izjave za medije.

– Napet sam kao puška. Ne mogu vam sada nista reći. Ali svakako da ćemo videti na sednici - rekao je Branislav Tirodorović.

Podsetimo, epidemiolog dr Predrag Kon rekao je uoči sednice Kriznog štaba da je medicinski deo štaba već ranije sve predložio i da neće promeniti predlog.

Sednica Kriznog štaba, na kojoj će biti analizirana aktuelna epidemiološka situacija, koja je evidentno pogoršana, biće održana danas u 15 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading