KON I NESTOROVIĆ OPET U KLINČU! Ko vozi bolji auto, a ko živi u dvorcu!

Autor: Republika

Lifestyle

04.03.2021

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sinoćnoj emisiji "Paparaco lov" gledaoci su mogli da vide kakav automobil vozi epidemiolog i član Kriznog štaba dr Predrag Kon. Neke je iznenadilo da je njegova "mašina" zapravo beli automobil marke "dačia sandero", čija se cena u zavisnosti od godišta kreće od 3.000 do 6.000 evra.

RepublikaFoto: Tanjug/S. MILJEVIĆ/D. KUJUNDŽIĆ

Za razliku od njega, pulmolog dr Branimir Nestorović, koji je sa Konom imao brojna neslaganja dok je bio član Kriznog štaba, vozi "mazdu cx-5", upečatljivog i luksuznog dizajna.

Nova "mazda cx 5" na zvaničnom sajtu u ovom trenutku košta oko 23.900 evra, ali nije poznato da li je Nestorović pazario novi ili polovan automobil ove marke.

Takođe, pulmolog živi u Obrenovcu, u višespratnoj kući koja ima nekoliko stotina kvadrata. Neki mediji ovu kuću porede sa dvorcem, a doktor ima i veliko dvorište.

S druge strane, za dr Kona se pričalo kako je dobio stan u Beogradu na vodi, ali je usnimljen nakon gostovanja u emisiji kako se vozi taksijem do svog stana u centru Beograda u kojem je rođen i u kojem je odrastao.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nele

16.03.2021 09:58

Dajte jednom iznesite istinu za dr. Nestorovića, o kući gde stanuje. Doktor živi u kući na kraju prolaza,a kuću koju nazivate dvorcem od njegovog prolaza odvaja ograda i vlasnik te kuće koja je prazna živi u inostranstvu. Ako neverujete pitajte komšije dr.Nestorovića ,ili proverite u opštini Obrenovac ko je vlasnik te kuće jer sam siguran da to možete. Prestanite da stalno potencirate o svađu Kona i profesora dr. NESTOROVIĆA.