VOJISLAV ŠEŠELJ OTKRIO IME IZDAJNIKA U SNS! Iznenadićete se ko je on! LIDER SRS KAŽE DA MORA POD HITNO U ZATVOR!

Autor: Republika

Vesti

04.03.2021

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Srpske radikalne stranke označio je Ministra odbrane Nebojšu Stefanovića kao čoveka u SNS koji želi da sruši predsednika Aleksandra Vučića i da preuzme vlast.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ

On je gostujući na TV Hepi u jutarnjem programu rekao da je Nebojša Stefanović taj koji je išao u Ameriku i otud se vratio sa "drugačijim mišljenjem".

- Nebojša Stefanović mora da ide u zatvor. Sigurno će Amerikanci vršiti pritisak, ali Vučić tu ne sme da popusti - rekao je Vojislav Šešelj.

Podsećamo da je Šešelj, pre nego što je jutros "ispalio" ko je izdajica u SNS-u, rekao da Vučića ruše ljudi koji su zarad ličnog bogaćenja i moći sarađivali i sa mafijašima i sa strancima koji ne misle dobro našoj zemlji.

To su ljudi koji su se osilili i kojima je Vučić u nekom momentu postao smetnja u ostvarivanju nenormalnih ambicija. U priči su državni funkcioneri i to baš oni, koje sam ja prozivao poslednjih godina, a koji su duboko zagazili u kriminal i nenormalno se obogatili. Sada su u ovim akcijama policije pohapšeni samo izvršioci radnji, ali nadam se da će uskoro i oni pasti, ima tu krupnih imena - rekao je Šešelj za Alo, dodajući da je jedan od njih bio odan Vučiću sve dok nije otišao na put u Ameriku, a odatle se vratio kao drugi čovek.

RepublikaFoto: youtube.com/Novo jutro
Nebojša Stefanović

Tamo je vrbovan i vratio se sa instrukcijama po kojima je odmah počeo da postupa. Iako se čini da se obruč oko njega steže, on se i dalje oseća sigurnim zbog stranaca koji mu čuvaju leđa - dodaje Šešelj, ističući da je u tu osobu Vučić imao ogromno poverenje jer mu je bio saborac i dok su obojica bili u SRS-u.

Međutim, za razliku od Vučića koji je bio na važnoj poziciji kao generalni sekretar stranke, ovaj je išao po burek ili nameštao mikrofone na konferencijama za štampu. U svakom slučaju, ja sada očekujem da država ovu priču istera do kraja i da pohapsi sve koji su bili u sprezi sa mafijom i strancima.

- Saslušavaju se ovih dana i starlete, treba saslušati i neke političke analitičare, sličan je to posao, a onda da se pređe i na političare. Mene niko saslušavati sigurno neće, prezirem kriminal i korupciju, nikada niko nije mogao da mi zameri da sam se bavio time, kada sam hapšen i kada sam robijao, to je bilo samo zbog politike i moje ideologije - zaključio je on.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
milica

04.03.2021 10:06

Ako je istina ovo sto prica carsija :(( za Stefanovica ja sam u soku jer on tako pitomo izgleda:((

Nox

04.03.2021 10:27

Vojvodo a šah sa Čumetom