ŠEŠELJ OTKRIVA KO RUŠI VUČIĆA U SNS! Nameštao mikrofone na konferencijama za štampu, a onda je otišao u Ameriku...!

Autor: Republika

Vesti

04.03.2021

06:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef SRS-a Vojislav Šešelj, komentarišući informacije da je određen broj funkcionera SNS-a radio iza leđa, pa i o glavi predsedniku te stranke i države Aleksandru Vučiću u saradnji sa ljudima iz kriminalnih miljea, kaže da je on na to upozoravao već duže vreme, a ticalo ga se jer je reč o ljudima na visokim državnim funkcijama.

RepublikaFoto: Printscreen/KlikTV/Pink
Vojislav Šešelj

Oni su, kaže, zarad ličnog bogaćenja i moći sarađivali i sa mafijašima i sa strancima koji ne misle dobro našoj zemlji.

- To su ljudi koji su se osilili i kojima je Vučić u nekom momentu postao smetnja u ostvarivanju nenormalnih ambicija. U priči su državni funkcioneri i to baš oni, koje sam ja prozivao poslednjih godina, a koji su duboko zagazili u kriminal i nenormalno se obogatili. Sada su u ovim akcijama policije pohapšeni samo izvršioci radnji, ali nadam se da će uskoro i oni pasti, ima tu krupnih imena - navodi Šešelj za Alo, dodajući da je jedan od njih bio odan Vučiću sve dok nije otišao na put u Ameriku, a odatle se vratio kao drugi čovek.

- Tamo je vrbovan i vratio se sa instrukcijama po kojima je odmah počeo da postupa. Iako se čini da se obruč oko njega steže, on se i dalje oseća sigurnim zbog stranaca koji mu čuvaju leđa - dodaje Šešelj, ističući da je u tu osobu Vučić imao ogromno poverenje jer mu je bio saborac i dok su obojica bili u SRS-u.

- Međutim, za razliku od Vučića koji je bio na važnoj poziciji kao generalni sekretar stranke, ovaj je išao po burek ili nameštao mikrofone na konferencijama za štampu. U svakom slučaju, ja sada očekujem da država ovu priču istera do kraja i da pohapsi sve koji su bili u sprezi sa mafijom i strancima.

- Saslušavaju se ovih dana i starlete, treba saslušati i neke političke analitičare, sličan je to posao, a onda da se pređe i na političare. Mene niko saslušavati sigurno neće, prezirem kriminal i korupciju, nikada niko nije mogao da mi zameri da sam se bavio time, kada sam hapšen i kada sam robijao, to je bilo samo zbog politike i moje ideologije - zaključuje on.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading