PUKLA TIKVA! ĐILAS UDARIO NA MAJIĆA: Ovo je razlog zašto se sudija našao U NEMILOSTI ŽUTOG TAJKUNA!

Autor: Republika

Vesti

03.03.2021

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svako ko se usudi da povuče ma koji potez koji je suprotan diktatu žutog tajkuna Dragana Đilasa proći kroz medijskog toplog zeca u njegovim medijima!

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ/S. RADOVANOVIĆ
Miodrag Majić i Dragan Đilas

Na listi za odstrel, kako saznaje Republika, sada se našao sudija Miodrag Majić, dojučerašnji bliski saradnik vođe srpske opozicije.

 

Naime, portal Direktno, propagandno glasilo pod Đilasovom kontrolom otpočeo je medijsku ofanzivu protiv Majića jer se sudija Apelacionog suda odlučio da prava na ekranizaciju svog popularnog trilera "Deca zla" poveri firmi koja blisko sarađuje sa državnim Telekomom!

Upravo ova činjenica toliko je zabolela Đilasa i njegove medijske poslušnike da je na navedenom portalu brže bolje plasiran tekst u kome se Majić optužuje da je "uzeo državne pare".

Foto: printscreen/N1
Tekst objavljen na portalu Direktno

U tekstu koji zauzima jedno od centralnih mesta na Đilasovom portalu lamentira se i nad činjenicom  kako je sudija Majić navodno "izabrao stranu", odnosno da je odustao od kritike državnog rukovodstva u Srbiji.

Nema sumnje da je Đilas još jednom dokazao da će bez ustezanja napasti sve oni koji se usude da odbiju njegove ultimatume, a njegovi medijski kerberi odrađiće ostali prljav posao. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading