Članovi SNS i ministri zarili Vučiću nož u leđa! Orlić: Državni organi moraju da odgovore ko je sarađivao sa MAFIJOM!

Autor:

Vesti

03.03.2021

09:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na sumnje da su pojedini članovi SNS-a, funkcioneri pa i ministri sarađivali sa mafijaškim grupa, odgovor moraju da daju državni organi, rekao je potpredsednik Skupštine Srbije i funkcioner SNS Vladimir Orlić gostujući na TV Pink.

Foto: printscreen/TV Pink
Vladimir Orlić

- Na to odgovor mora da da država. Kroz istragu i dokaze. I da se pokažu lica svih tih koji sarađuju sa mafijom, a iz SNS-a su - rekao je Orlić.

Funkcioner SNS je naglasio da mnogima i spolja i ovde ne odgovara jaka Srbija, ističući da je Srbiju snažnom napravio upravo predsednik Aleksandar Vučić i da je onda jasno da im on smeta.


Orlić je kazao da je predsednik Vučić lično objavio rat mafiji u Srbiji, odnosno ljudima koji ne prezaju da ga uklone na svaki način.

Dodao je da dileme za članove SNS nema koga podržavaju, jer su svi plebiscitarno za predsednika te stranke i države.

Orlić je istakao da ne razume da neko odbije poligrafsko ispitivanje, posebno jer je pitanje da li ima saznanja o pripremama atentata na Vučića.

Kao skandalozno ocenio je saopštenje kojim je zloupotrebljen Viši sud, jer tu instituciju niko nije spomenuo prilikom davanja iskaza u policiji nego njenog predsednika.

On je istakao da na ovom slučaju Srbija pokazuje da ima državu i da je, za razliku od vremena kada je u Srbiji žario i palio ko je kako hteo, danas sve po zakonu i svako pred državom treba da pokaže šta ima.

- Srbija danas, i Srbija iz vremena Ðilasa i Jeremića, je neuporediva. Ni država ni stranka ne liče na njihovo vreme žutog preduzeća - rekao je funkcioner SNS.
Foto: Printscreen/N1/Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Đilas i Jeremić

Orlić je kazao da je mafija dobila odgovor koji je sigurno razumela, i ocenio da bivši režima pokušava da relativizuje tu priču, i da napadne predsednika Vučića.


Istakao je da ima i stranog uticaja na događaje u Srbiji i da im nije milo kad znaju da ne mogu da utiču.

- Aleksandar Vučić omogućio je da je država u stanju da se bori za svoje interese, a to njima ne odgovora - rekao je on.

Orlić je zaključio da je najvažnije da sve bude raspetljano do kraja, i strani faktor, i bivši režim, i politika, i sud, i novinari i estrada, jer se tako pokazuje odnos prema svojoj zemlji, svom narodu i našoj deci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Žijo

03.03.2021 12:56

Права истина, Српски народ је наследник западне цивилизације и идеал и за ,, крст часни слободу златну,, због тога изгубио два милиона људи, у ратовима и поносан што је био први герилац, антифашиста и антикомуниста против окупатора и комунизма у Другом светском рату. Богу слава а краљу држава!

Mučenik

03.03.2021 22:12

OD NEMILOG DO NEDRAGOG? Naslov “Članovi SNS zaboli Vučiću nož u leđa” je pamflet da se ne sete “Bugari”. Kako može ΛV da ne zna da preletači i zaletači svojevremeno u njegovu stranku iz drugih stranaka čuvaju svoj iskvareni karakter i koriste ga od slučaja do povoljnijeg slučaja. Oni su uvek spremni da promene jato kako kada im odgovara i to uvek sprovode na svoj i za svoj račun. Tek će se znati više o toj pojavi. Valjda ΛV zna da je Maja Gojković iz ličnih interesa menjala stranke, a čak je formirala i svoju. Vulin socijalista, iz ličnih interesa, došao na vrata radikalizovanih naprednjaka i koristio pare ovlašćeno ženine tetke za kupovinu stana, a kako će pred novim zakonom da pokaže svoju čestitost, on valjda zna, a o Vuku i Danici Draškovič, priča je slična, ako nije i ista, Čanak se šetao od stranaka na vlasti do opozicionara i obrnuto, penzionerski, takozvani vođa, Milan Krkobabić, prvo je prodao svog oca Jovana, zatim Dačića i najzad se uhlebio, bez hleba i soli, u krugu SNS. Da ne dužim, Vesić od vodećeg demokrata stigao je do vodećeg beogradskog naprednjaka i ide dalje. Boško Ničić, gradonačalnik Zaječara, da nije postao naprednjak, izgubio bi sve nadležnosti kao zaječarca, a sada vedri i oblači Timočkim regionom. Kako li ovo preživljava Blagoje Spaskovski, nekada vedrio i oblačio ovim terenima, a sada kinezi su s njim obrisali guzicu kao sa prljavom ritom (krpom). Tu nije kraj!