REPUBLIKIN RETROVIZOR: Krizni štab doneo NOVE MERE ZA VIKEND, pobeda Srpskog telegrafa, Novak Đoković osvojio Australijan open!

Autor:

Vesti

28.02.2021

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesti koje su obeležile nedelju za nama!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

Proteklu sedmicu za nama obeležili su brojni događaji. Krizni štab doneo je nove mere u borbi protiv korone. Bahati vozač Đ. D. (36) iz Loznice konačno je uhapšen posle mesec dana skrivanja a na veliku inicijativu i pisanje Srpskog telegrafa. Novak Đoković došao je do svog 18. Grend slema pobedom protiv Rusa Danila Medvedeva sa 3:0 u setovima. Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su na San Siru sa Milanom 1:1 i tako završili učešće u ovogodišnjem izdanju Evropa lige.

ŽEŠĆE POOŠTRAVANJE MERA ZA VIKEND! Krizni štab odlučio: Sve se zatvara u 14 časova!

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Kako je Republika među prvima saznala, Krizni štab doneo je odluku za vikend sve raditi do 14 sati, osim apoteka, medicinskih i veterinarskih ordinacija, dostave hrane (ali nema šalterske prodaje), uslužne delatnosti poput frizera, pedikira... Oni će raditi isto kao i do sada.

Pumpe će posle 14 časova biti otvorene samo za točenje goriva.

POBEDA SRPSKOG TELEGRAFA! KONAČNO UHAPŠEN: Vučić zvao ćerku poginule Ivanke i poručio da NEMA NEDODIRLJIVIH

RepublikaFoto: printscreen

Bahati vozač Đ. D. (36) iz Loznice konačno je uhapšen posle mesec dana skrivanja, nakon što je, kako policija sumnja, automobilom 28. januara u naselju Voćnjak na lokalnom putu usmrtio Ivanku Mićić (62) iz Tršića i pobegao s lica mesta.

Do hapšenja je došlo posle pisanja Srpskog telegrafa i još nekih medija koji su preneli apele porodice stradale žene, kao i protesta na društvenim mrežama zbog sumnje da Osnovno javno tužilaštvo u Loznici pokušava da zataška slučaj, oglušujući se o naredbe policije vezane za istragu saobraćajne nesreće u kojoj je poginula Mićićeva.

Nezvanično saznajemo da je bahati vozač posle udesa redovno išao na posao i kolegama pričao da "hoće nešto da mu napakuju". Bio je sve vreme opušten, nasmejan, kao da nije kolima ubio ženu.

NOVAK JE CAR SVETSKOG TENISA: Maestralni Đoković PREGAZIO Medvedeva za DEVETU TITULU NA AUSTRALIJAN OPENU!

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je po deveti put osvojio Australijan open!

Đoković je u velikom finalu sa 3:0 (7:5, 6:2, 6:2) savladao Danila Medvedeva.

Novak je tako stigao do 18. Grend slema u karijeri, a 8. marta ga očekuje obaranje rekorda Rodžera Federera po broju nedelja provedenih na prvom mestu ATP liste.

Đoković je u osmom međusobnom meču po peti put savladao Danila Medvedeva.

ZVEZDA ZASIJALA NA "SAN SIRU": Sjajni Ben, Ivanić i Borjan! Milan ipak u osmini finala!

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su sa Milanom na "San Siru" rezultatom 1:1 (1:1), ali su "rosoneri" zbog gola više postignutog u gostima prošli u osminu finala Lige Evrope.

Bila je to odlična predstava srpskog šampiona protiv sedmostrukog prvaka Evrope, crveno-beli su do poslednjeg minuta bili u igri, ali nisu uspeli da zadaju konačan udarac velikanu.

Golove su postigli Kesi u 8. minutu iz penala, odnosno El Fardu Ben, na dodavanje Ivanića u 24.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading