(VIDEO) DOKTOR NESTOROVIĆ DOBIJAO NEPRISTOJNE PONUDE: Mogao sam da budem TAJKUN, ali sve je pitanje prioriteta u životu!

Autor: Republika

Vesti

27.02.2021

08:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doktor Branimir Nestorović, nekadašnji član Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa, otkrio je da je dobijao nepristojne ponude.

RepublikaFoto: youtube.com/Moje dobro
Doktor Nestorović

Gostujući u emisiji "Moje dobro", doktor Nestorović je naveo da je u nekoliko navrata u prošlosti dobijao ponude farmaceutskih kuća da prodaje lekove, ali da je takve ponude odbio.

- To je pitanje prioriteta u životu, šta u stvari želiš. Ja sam odlučio da budem zadovoljan. A nemam ni razloga da budem nezadovoljan. Profesionalnu karijeru sam završio uspešno, porodica mi je funkcionalna, imam dobrih prijatelja... Imam i sasvim dovoljno novca da mogu normalno da živim - naglasio je Nestorović i dodao da je odoleo ideji da bude tajkun.

- Par puta sam imao ponude da uđem u farmaciju da prodajem lekove... I onda sam ja video da će to da mi oduzme život. Da ja sad prodajem neke lekove, da idem na neke sastanke - ima da zaradim gomilu para ali da izgubim vreme. I onda sam odlučio da ne idem tim putem - zakljkučio je doktor Nestorović.

Šta je još govorio čuveni stručnjak, pogledajte u snimku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading