BITKA ZA NIKŠIĆ! ŠEŠELJ POSLAO PORUKU SRBIMA: Ne nasedajte na propagandu, SAMO ZA NJIH TREBA DA GLASATE!

Autor: Republika

Vesti

25.02.2021

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj poručio je svim Srbima u Crnoj Gori da na lokalnim izborima u Nikšiću glasaju za Demokratski front Andrije Mandića i Milana Kneževića.

RepublikaFoto: printscreen
Vojislav Šešelj

- Ja se nadam da će Srbi biti jedinstveni. Da će svi glasati za demokratski front - rekao je Šešelj gostojući na TV Prva.

RepublikaFoto: youtube.com/ TVKopernikus
Daka Davidović

Lider radikala ocenio je da Srbi ne bi trebalo da nasednu na propagandu biznismena Dake Davidovića, za koga Šešelj tvrdi da se lažno predstavlja kao patriota.

Lokalni izbori u Nikšiću, rodnom gradu Mila Đukanovića, raspisani su za 14. mart

Daka Davidović se obogatio na narodnoj muci, a sad se priklonio Milu Đukanoviću i sklapao dilove sa Branom Mićunovićem. Izdajnika ima na sve strane i toga se moramo čuvati - poručio je Šešelj.

RepublikaFoto: eStock
Velja Nevolja

Kada je reč o dijalogu vlasti i opozicije u Srbiji, Šešelj je naveo da je njegova stranka spremna da učestvuje u tim pregovorima, pod uslovom da u njima ne učestvuju stranci.

- Mi smo protiv posrednika iz EU ili bilo kojih drugih stranaca - naveo je Šešelj.

Komentarišući hapšenje Veljka Belivuka poznatijeg kao Velja Nevolja, lider radikala je konstatovao da je na pravosudnim organima da isteraju taj slučaj do kraja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading