(VIDEO) ĐILAS JE POTURIO LUTOVCA, A ON DOVEO DS DO SAMOUNIŠTENJA: Lečić opleo bez ustručavanja po bivšim saborcima

Autor: Republika

Vesti

24.02.2021

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još nezvanični predsednik Demokratske stranke Branislav Lečić izneo je detalje vezane za spoljne uticaje na rad nekada najjače partije u državi.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ/T. RADOVANOVIĆ
Zoran Lutovac, Branislav Lečić

Lečić se u emisiji "Bez ustručavanja" osvrnuo na sunovrat stranke i kako je dosadašnji predsednik Zoran Lutovac glavni krivac:

- Prepoznalo se da se pokrala politika i infrastruktura i onda je ideja bila da se usprotivimo tome i sačuvamo stranku i da je vratimo. Ovo je bila nizbrdica, samouništenje stranke koji bi doveli da više nemamo ni stranku ni politiku. Zato smo se pobunili. Mi smo oteto vratili nazad legalno, po statutu, izborima - govori Lečić i nastavlja dalje o uticaju lidera SSP i bivšeg predsednika DS Dragana Đilasa:

- Pre dve i po godine je poturen predsednik koji ne zastupa interese stranke, nego je zastupao ambicije lidera druge stranke koja nije bila sa nama ni u kakvoj koaliciji. Odluke su inicirane i proveravane od druge stranke. Radi se konkretno o kombinacijama sa Draganom Đilasom - kaže Lečić.

Poznati glumac je pojasnio tajne motive Dragana Đilasa vezane za raspas DS-a:

- Đilasu smeta DS jer ima lične ambicije da bude lider opozicije i smotamo mu jer imamo infrastrukturu i kapacitet. Dakle, morao je da je razori, rascepa i jeftino kupi instrastrukturu i ljude.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading