OVO NAM JE HVALA ZA DONACIJE?! Abazović čestitao NEZAVISNOST secesionističke tvorevine Kosovo!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

17.02.2021

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik crnogorske vlade Dritan Abazović čestito je dan jednostrano proglašene kosovske nezavisnosti i poručio da se, kako je naveo, "raduje saradnji koja će doneti dobrobit građanima dve države".

RepublikaFoto: E-stock
Dritan Abazović

Abazović je čestitku uputio v.d. predsednici tzv. Kosova i predsednici parlamenta Vjosi Osmani, odlazećem premijeru Avdulahu Hotiju i diplomatskom predstavništvu Prištine u Podgorici.

Dodao je da se na "Kosovu ovaj praznik dočekuje u teškim uslovima izazvanim pandemijom virusa kovid-19", i poželeo da se u što skorijem periodu uspešno izbore sa tom pošasti.

Abazović je, kaže, "uveren u to da je pandemija dodatno zbližila i podsetila na suštinske vrednosti koje treba baštiniti".

- Ceneći prijateljske i komšijske odnose naše dve države, radujemo se saradnji koja će doneti dobrobit građanima Crne Gore i Republike Kosovo - naveo je Abazović, saopšteno je iz njegovog kabineta, a preneo je portal RTCG.

Građanima je čestitao uspešno održane vanredne parlamentarne izbore, koji su, kako je naveo, bili "primer demokratije i slobodno izražene volje građana".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading