(VIDEO) PREMIJERKA RAZBUCALA NOVINARE N1: Pljunuli ste na proces vakcinacije! IZVINITE SE ZA OVE LAŽI

Autor:

Vesti

16.02.2021

16:35 >> 16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka Ana Brnabić obratila se građanima povodom bezočne laži plasirane od strane N1, a da su danas ljudi pozvani na vakcinaciju u Belexpo Centar, a "poljubili vrata".

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Nakon konferencije za medije usledila su pitanja novinara:

Da li osoba sa snimka nije imala zakazano uopšte?

- Niko nije pozvan na vakcinaciju danas, pa ga dočekala zaključana vrata. Gospođa ima zakazano za 17. u 10.05, a ne danas.

Sa N1 pitali su premijerku da li ima dokaze da je ovo sve smišljeno

- Zašto ste toliko čekali da proverite?! - upitala je Brnabić, nakon što je novinarka rekla da su tek posle par sati pokušali da provere.

- Svako ko dođe na vakcinaciju ima kod sebe potvrdu u vidu SMS poruke o zakazanom terminu. Vi niste to tražili. Građani to nisu videli. Ono što su videli je papir na kome ne postoji ništa, saglasnost o sprovođenju imunizacije na kojem ne piše ni vreme ni mesto. Da ste želeli istinitu vest zatražili biste poruku, a nemate je. Da ste je tražili jasno biste videli.

A odakle mi dokaz da je ovo smišljeno? - pita Brnabić i dodaje:

- Otkud vaša ekipa tamo danas kad Belexpo Centar ne radi danas. Drugo, tek nakon par sati pokušavate da kontaktirate Kancelariju za IT i eUpravu. A da vam je dat demant, bio bi praktično nevidljiv. U vidu jedne rečenice, a ostatak teksta bi bilo ponavljanje cele laži. Zato nisam dala da demantuju. Zato što ste neprofesionalni, neobjektivni... Svako drugi bi proverio ovu informaciju, a vi to niste uradili. Zato što vam je namera bila da pljunete na proces vakcinacije, da to prenesu ostali mediji slični vama i da dođe do Amerike - navodi ona.

- Ako ste profesionalni, hoćete se izviniti za ovu laž? - upitala je premijerka i dodala: Mislim da je jasno građanima koliko ste profesionalni i objektivni nakon ovoga...

 

 

 

Slučaj Belivuk

- Očigledno je da je u celom procesu neko ko je radio za državu, radio i za mafiju. Predsednik je jasno rekao da imamo takve sumnje i to ne sme da se toleriše. Krenule su istrage protiv toga. Imamo rat protiv mafije koja je imala nekog u državnim strukturama, a istražujemo sve. Od kada je Vučić naveo da počinje rat protiv mafije, počela je istraga.

Čim smo dobili informacije, ovo je počelo da se tretira kao prioritet. Došli smo do toga da je pao klan koji je bio jači od "Zemunskog klana".

Da li raspolažete novim informacijama o ovom slučaju, upitano je potom sa TV Pink.

- Da, ali o ovome ne mogu da pričam u ovom trenutku. Možete doživeti iznenađenje u budućnosti - zaključila je premijerka Brnabić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ela

16.02.2021 21:19

Svaka rec joj je na mestu. Dela govore, a ne lazi!

Ela

16.02.2021 21:22

Malo je drzava gde gradjani mogu da biraju sa kojom vakcinom hoce da se vakcinisu, a medju njima smo I mi. Sve pohvale!