PREKINUTA JOŠ JEDNA KORONA ŽURKA! U restoranu Valjevske pivare zatečeno čak 150 gostiju! SLAVIO SE I ROĐENDAN!

Autor: Republika

Vesti

15.02.2021

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haos se nastavlja!

RepublikaFoto: Printskrin/youtube

Komunalna milicija Valjeva zatekla je, prilikom kontrole u nedelju uveče, oko 150 gostiju u gradskom restoranu kod Valjevske pivare.

Kako navodi Blic, deo gostiju došao je na organizovanu rođendansku proslavu, na kojoj je muzika puštana sa razglasa u jednom delu ovog objekta, dok su u drugom delu restorana bili redovni gosti kada je policija došla nešto nakon 20 časova.


Organizatoru proslave, koji je tvrdio da "nije prisutno više od 50-ak ljudi", napisana je prekršajna prijava, a restoran je ispražnjen.

U toku veceri, kako navodi "Blic", komunalna milicija je u još dva ugostiteljska objekta u Valjevu zatekla kršenje propisanih epidemioloških mera vezanih za dozvoljeni broj gostiju u objektu.

Kako dodaje, jedan od ugostitelja, koji do sada nije kršio pravila, dobio samo opomenu i upozorenje, dok je drugom pisan prekršajni nalog.
 
 

U dosadašnjim kontrolama na teritoriji Valjeva, od kako je donet set mera o ograničenju broja ljudi i radnog vremena, komunalna policija je napisala više od 50 prekršajnih naloga za kršenje epidemioloških mera i više od 10 naloga ugosti.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading