(VIDEO) VULE NEVOLJA PRETI SRPSKOM TELEGRAFU: Niko neće zaustaviti lustraciju "KANCEROGENOG OTPADA"!

Autor: Republika

Vesti

11.02.2021

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bruka i sramota!

RepublikaFoto: Starsport
Ponosan na Belivukov "tango smrti"

Dojučerašnji potpredsednik fudbalskog kluba Partizan Vladimir Vuletić uputio je besprizorne pretnje redakciji Srpskog telegrafa!

Nakon što se Srpski telegraf u broju od srede, 10. februara, detaljno pozabavio njegovom iznenadnom ostavkom na funkciju u FK Partizan, usledile se pretnje i to izrečene vulgarnim, uličarskim rečnikom.

Vuletić je, naime, novinare Srpskog telegrafa koji otvoreno pišu od svim bitnim temana, pa i o temama kriminala kao i ličnostima iz kriminogene sredine, nazvao "kancerogenim otpadom".

Veliki pozdrav jazbini Srpskog Telegrafa, koju će najpre posetiti ona - Justicija. Tada neće biti ikoga da zaustavi lustraciju i uklanjanja ovog kancerogenog otpada - izlupetao se Vuletić na zvaničnom Tviter nalogu.

S obzirom na funkciju koju je do nedavno obavljao, nema nikakve sumnje da će ove bezočne Vuletićeve reči svakako inspirisati i druge hejtere da upućuju stravične pretnje našoj redakciji, iako ni Srpski telegraf ni portal Republika nikada nisu bili protiv FK Partizan.

Ali smo zato uvek bili protiv mafije, mafijaša i organizovanog kriminala, i možda je baš to ono što je zasmetalo Vuletiću.

 

 

Podsetimo, ovo je samo još jedna u nizu pretnji koje su došle na adresu Srpskog telegrafa.

Kao što smo već pisali, i samozvani navijači Partizana prostački su napali naš list i to samo zato što smo se drznuli da napišemo istinu o tome kako i zašto je Vuletić ponosan na "tango smrti", krvavi slogan ozloglašene navijačke grupe "Principi" -  na čijem je čelu uhapšeni kriminalac Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja.

Foto: print

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
NENAD

11.02.2021 16:29

Ma treba da se pokrene onaj postupak protiv njega za onu gey aferu sa maloletnicima ja ne znam sta se ceka oko toga

aleks

11.02.2021 17:50

Srpski Telegraf je prvi u Srbiji otkrio njegove afere sa fakulteta i pre drugih novina upoznao javnost o kakvoj osobi je rec, zato mu vi posebno smetate