DOTAKAO DNO: Đilasov potrčko Borko Stefanović rekao za SNS nešto BOLESNO, ni najgorem neprijatelju ne biste to poručili

Autor: Republika

Vesti

10.02.2021

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko zdravog razuma ne bi tako nešto izjavio.

Borko Stefanović

Bivši DS-ovac i član SSP-a Dragana Đilasa, Borko Stefanović, osmelio se da na opozicionoj televiziji Nova S u emsiji "Među nama" nazove sadašnji režim neofašizmom.

Čovek sa ovekovečenom krizom identiteta je uspeo da  vlast koja se bori protiv kriminala, korone, podiže ekonomiju, ratovi joj nisu ni na pameti, uporedi sa najomraženijim političkim uređenjem u modernoj istoriji sveta. Pritom, postavljeno je pitanje samo da prokomentariše okupljanje ljudi tokom izlaganja Marinike Tepić, njegove "ratne drugarice".

Kako je on povezao sponu od otvorenog izražavanja nezadovoljstva protiv opozicije kojoj sve smeta i iznosi neistine do idelogije osobene po mržnji prema drugim nacijama, rasama i verama, to je samo njemu jasno. Ipak, sve je lakše kada je Šolakovoj televiziji pa može da laje koliko hoće, smao nek je protiv Vučića, vlasati i SNS.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Filip

10.02.2021 19:55

Dotakao dno i ostao na dnu.