PS: Laži koje mrzitelji Aleksandra Vučića izgovaraju i pišu, ozbiljno ugrožavaju bezbednost i život njegovog sina

Autor: Republika

Vesti

09.02.2021

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mrzitelji znaju da napad na dete najviše boli, znaju da preko dece mogu najviše da povrede Vučića, poručuju iz Pokreta socijalista

RepublikaFoto: Tanjug/Milutin Marković

Oni koji preziru Aleksandra Vučića i koji bi bili najsrećniji da Vučić ne postoji, sve vreme pokušavaju da njegovog sina povežu sa kriminalcima. 

Sin predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Danilo, bez svoje krivice, postao je predmet kampanje mržnje i kriminalizacije. Danilo Vučić je napadan i vređan zato što se ni po čemu ne razlikuje od ostale omladine u Srbiji, zato što navija za klub koji voli, napadan je i zato što se lečio na Sajmu, kao i svaki drugi građanin Srbije - poručili su iz Pokreta socijalista.

Laži koje mrzitelji Aleksandra Vučića izgovaraju i pišu, ozbiljno ugrožavaju bezbednost i život njegovog sina. 

- Laži ološa koji udaraju po deci, mogu da izazovu veliko zlo i nesreću. Od mrzitelja Vučića, jedino su opasniji oni koji svojim ćutanjem odobravaju iživljavanje nad jednim detetom - kazali su u Pokretu socijalista povodom najnovijih napada na sina predsednika Vučića, Danila. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Dragana

09.02.2021 12:59

Tome se mora definitivno vise stati na put, niko ne sme da ugrozava zivot bilo čijeg deteta.

Milan

09.02.2021 16:58

Dirati nečiju porodicu je za svaku osudu.

Dejo

09.02.2021 19:50

Predsednik i njegova porodica moraju da budu zaštićeni.

Ivana

09.02.2021 21:44

To je strašno koliko mu napadaju porodicu, pravi ološi i kriminalci. Ne znam odakle ta mržnja ispoljava. Vreme je da se Srbija menja iz korena kao i naše društvo.