NIJEDAN KRIMINALNI KLAN NIJE JAČI OD DRŽAVE! Ministar Popović: Mafiji zadat konačan udarac!

Autor: Republika

Vesti

08.02.2021

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar za inovacije Nenad Popović ocenio je danas da je hapšenjem Veljka Belivuka i članova njegove kriminalne grupe država pokazala odlučnost, snagu i posvećenost izgradnji vladavine prava i zaštite ustavnog poretka.

RepublikaFoto: Tanjug/J. Pap
Nenad Popović

Popović je u pisanoj izjavi naveo da je borba protiv organizovanog kriminala, koju je pokrenuo predsednik Aleksandar Vučić, deo državne politike, a današnja sednica Saveta za nacionalnu bezbednost, kaže, snažna je i nedvosmislena poruka da nijedan kriminalac i kriminalni klan u Srbiji ne mogu da budu jači od države.

- To je istovremeno poruka da je naša država posvećena stvaranju povoljnog ambijenta za nove investicije koje znače nova radna mesta i bolji život građana - poručio je Popović ističući da je ekonomski razvoj jedino moguć u državi u kojoj svako ko je prekršio zakon mora da odgovara.

Ministar navodi da konačni udarac koji je zadat mafiji pokazuje da Srbija nakon godina slabljenja i ekonomskog propadanja ima jasan cilj i perspektivu da postane prosperitetno evropsko društvo koje baštini izvorne evropske vrednosti, kao što su vladavina prava, očuvanje bezbednosti i garantovanje sigurnosti kapitala i svojine svakog pojedinca.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading