HAPŠENJE BELIVUKA I EKIPE SAMO POČETAK! Ljudi iz redova države pomagali kriminalcima!

Autor: Republika

Vesti

08.02.2021

08:36 >> 08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Beogradu je danas biti održana sednica Saveta za nacionalnu bezbednost, kojoj je predsedavao predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

RepublikaFoto: printskrin/tanjug

Ministar odbrane Nebojša Stefanović izjavio je nakon sednice da je jedna od tema bila i tema Kosova i Metohije, gde su analizirani svi izazovi našeg stanovništva. Ističe da Srbija želi da, u saradnji sa KFOR, nastavi da štiti stabilnost i bezbednost srpskog naroda, ali i veza kriminalnih krugova sa ljudima iz vrha vlasti.

- Ova akcija imaće nastavak ili nove akcije usmerene i protiv ove i protiv drugih kriminalnih grupa. Država će sankcionisati one iz redova države koji su pomagali kriminalcima. Razgovarali smo šta je potrebno da se osnaže državni organi da bi lakše obavljali posao. To su bile ključne teme o kojima smo ragovarali, pažljivo će se pratiti dešavanja i uveren sam da će sva ministarstva, Vojska naravno, nastaviti da štiti interese građana -  rekao je Stefanović.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading