JEDINI ČOVEK KOG JE ARKAN CENIO: Njegova majka mi je sve priznala, ON JE SPREČIO MOJU LIKVIDACIJU

Autor: Republika

Vesti

05.02.2021

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reditelj Dragoslav Bokan izneo je malo poznatu činjenicu da ga je tada neumoljivi Željko Ražnatović izuzetno cenio i da je bio gost nejgove majke.

RepublikaFoto: youtube.com/radovan džeko
Željko Ražnatović

Bokan je na gostovanju u emisiji "Gamur specijal" govorio o svojoj ulozi tokom ratova devedesetih. Bio je zadužen za komunkaciju među generalima, stranim i domaćim medijima. Poruke i aktivnosti koje je govorio nisu se dopadale Državnoj bezbednosti, kako on tvrdi, te je rađala bojazan da li će ga "ukloniti".

RepublikaFoto: youtube.com/Dejan Bulajevic
Dragoslav Bokan

U daljem razogovru se došlo do Bokanovog dolaska u goste Arkanovoj majci, koja ga je, priseća se, gospodstveno ugostila i da se ponašala kao prava dama. Posle upoznavanja došao je momenat priznanja:

- Vi ste jedini čovek koja je Arkan poštovao. On je uvek sve redom psovao po kući, a rekla sam mu da to ne radi. I ja sam tu došao do zaključka da je on možda sprečio moju likvidaciju - ispričao je Bokan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading