KRIZNI ŠTAB ZASEDA U PONEDELJAK: Da li da očekujemo popuštanje mera?

Autor: Republika

Vesti

05.02.2021

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krizni štab za borbu protiv Kovida-19 će ponovo zasedati u ponedeljak, 8. februara u 10 sati.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Foto: Ilustracija

Na stolu će biti aktuelna epidemiološka situacija i razgovor o eventualnom popuštanju mera.

Dr Predrag Kon je govorio o mogućem popuštanju mera od Sretenja, 15. februara, ako to korona brojke budu dozvoljavale. Za sada je stagnacija novozaraženih dnevno na nivou malo ispod 2.000, ali je počeo i izlazak nekih bolnica iz kovid sistema, poput KBC "Zvezdara" i KBC "Bežanijska kosa".

Beogradske vlasti traže produženje radnog vremena ugostiteljskih objekata i tržnih centara sa sadašnjih 20 sati na 23, odnosno 22 sata. Pred članovima kriznog štaba biće i fudbalska utakmica Crvena zvezda - Milan, koja će biti u Beogradu na Marakani, a za koju je UEFA odobrila prisustvo 30 odsto publike od punog kapaciteta stadiona. A da bi tako bilo, krizni šta treba da da zelen svetlo. Dr Kon je ranije izjavio za Kurir da će videti, ali da nije realno da delije budu na Marakani tog 18. februara. Pred članovima kriznog štaba biće i izveštaj o dinamici vakcinacije u zemlji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading