(VIDEO) HITNO OBRAĆANJE VULINA: Nećemo dozvoliti novi Zemunski klan u Srbiji!

Autor: Republika

Vesti

04.02.2021

08:43 >> 09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin saopštavio je detalje velike policijske akcije u kojoj su uhapšeni Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja i njegov pajtos Marko Miljković, kao i još 15 osoba.

RepublikaFoto: printscreen
Aleksandar Vulin

Kako je Republika već pisala, Belivuk i još 16 osoba uhapšeni su zbog sumnje da su planirali likvidaciju Milana Ljepoje, istaknutog člana bande Pink Panteri.

Iako su prvobitne informacije govorile o tome da se hapšenje odigralo u okolini Pinka, ispostavilo se da je Belivuk uhapšen na Rudniku.

Hapšenju su prethodili pretresi stanova i kuća osumnjičenih, a kontrolisan je i stadion Partizana.

Detalje Vulinovog obraćanja iz minuta u minut možete pratiti na našem sajtu.

10.08 

- Građani Srbije, beskrajno sam ponosan na ovo što su ovi ljidi uradili, drago mi je da mogu da kažem da je naša Srbija bolja i bezbednija - istakao je Vulin i pozvao građane da policiji i BIA prijave i najmanju informaciju o krimanalcima ako je imaju.

10.07  

- Možete da volite ili ne volite predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ali ovo su rezultati. Za samo 100 dana od kako je objavljen rat organizovanom kriminalu, stigli su rezultati - podvukao je Vulin.

RepublikaFoto: printscreen

10.05

- Ovo su ljudi koji su otimali i ubijali. Srbija je bezbednije mesto za život - istakao je ministar.

10.00 

- Srbija je ozbiljna zemlja koja neće dozvoliti da se na njenoj teritoriji formira novi Zemuski klan - rekao je Vulin.

10.00

- Iza nas je neprospavana noć, ali i za nas je noć puna uspeha. Uhapšena je organizovana kriminalna grupa koju osnovano sumnjičimo za otmice, ubistva i dilovanje droge - kazao je Vulin na početku obraćanja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading