TOMA ODGOVORIO NA JEREMIĆEVE LAŽI! Ministar Momirović ga dotukao činjenicama: Srbija zaslužila veliko poštovanje u svetu!

Autor: Republika

Vesti

01.02.2021

20:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar infrastrukture, saobraćaja i građevine Tomislav Momirović je na svom Tviteru reagovao na napade Vuka Jermića koji je pokušao da obezvredi sastanak srpskog i francuskog predsednika u Parizu.

RepublikaFoto: Tanjug
Tomislav Momirović

Lider Narodne stranke Vuk Jeremić u svom maniru je komentarisao posetu Francuskoj i izneo niz neistina na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića i cele delegacije.

 

 

Tomislav Momirović je ubrzo reagovao na to i Jeremića dotukao suvim činjenicama. 

Momirović je uz saglasnost predsednika Srbije Aleksandra Vučića najavio velike projekte koji će neizmerno uticati na napredak Srbije do 2025. godine. Planiraju se projekti od lokalnog pa sve do internacionalnog značaja, sa naglaskom na železnički koridor Beograd - Novi Sad, koji je deo koridora Beograd-Budimpešta, i drumski koridor Preljina - Požega. Takođe ministarstvo građevine i saobraćaja će nadgledati izgradnju beogradskog metroa u saradnji sa loklanim vlastima.

Ministar Momirović je na svom Tviteru naglasio da neće odustati od obimnih projekata i da je rad za izlasak u susret svima koji žele dobro Srbiji:

- Srbija je svoje poštovanje zaslužila teškim reformama, fiskalnom konsolidacijom i predvidljivom politikom. Ne odričemo se projekata koji će dovesti do bolje budućnosti naše dece, kao što se ne odričemo svojih prijatelja. Uvek smo spremni za kompromis i razgovor - napisao je na svom tviteru ministar Tomislav Momirović.

 

 

 

 

Pridodao je i da jedva čeka izgradnju metroa u saradnji sa Francuskom:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading