RAZGOVORI O IZGRADNJI METROA: Momirović, Mali i Vesić sutra u Francuskoj!

Autor: Republika

Vesti

31.01.2021

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar finansija Siniša Mali, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović i zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić od sutra su u poseti Francuskoj gde će voditi razgovore u vezi sa izgradnjom beogradskom metroa. Ovu vest potvrdio je Vesić gostujući u Novom jutru RTV Pink čiji je jutros bio gost.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Momirović, Mali i Vesić

- Ministri Mali, Momirović i ja putujemo u Francusku gde ćemo se sastati sa predstavnicima kompanije Alstom koja učestvuje u izgradnju beogradskog mestroa. Ostalo je još deset meseci do početka izgradnje metroa i sastanci koje ćemo imati biće prilika da se još bliže približimo tom cilju - rekao je Vesić.

On je dodao da Srbija ne samo da, zahvaljujući predsedniku Vučiću ima dovoljno vakcina da zaštiti svoje stanovništvo, već da se u Srbiju investira nezavisno od epidemije virusa kovid 19.


 – Prošle godine u Srbiju je investirano skoro tri milijarde evra, a ove godine počinjemo da gradimo metro, pedesetogodišnji san Beograda, vredan 4,4 milijarde evra. Nađite mi jednu zemlju u Evropi osim Srbije koja je tako uspešna u zaštiti stanovništva, zemlju u kojoj sve radi do 20.00 sati i nema policijskog časa i zemlju u koju se investira i koja počinje izgradnju metroa, gradi auto-puteve i brze pruge u vreme epidemije - pitao je Vesić i dodao da treba da budemo ponosno zato što smo iz Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading