REPUBLIKIN RETROVIZOR: Hrkalović dovodila mafijaše u državnu rezidenciju, privođenje Velje Nevolje, Zvezdi stiglo najveće zimsko pojačanje!

Autor:

Vesti

31.01.2021

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesti koje su obeležile nedelju za nama!

Foto: Republika/Tanjug/ST/V. LUKIĆ/pixabay/FK Crvena zvezda

Proteklu sedmicu za nama obeležili su brojni događaji. Nova saznanja odmotavaju klupko u aferi prisluškivanja Aleksandra Vučića, priveden je Velja Nevolja, ceo Šibenik je u šoku nakon višestrukog ubistva, a Falko je brzinom svetlosti zadivio Delije!

Dijana u vilu dovodila mafijaše

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Dijana Hrkalović

Klupko oko prisluškivanja predsednika Srbije i zaštite najmoćnijih mafijaša od šefova u MUP se odmotava. Prema saznanjima našeg lista, sudije, tužioci i pripadnici "kavačkog klana" viđali su se sa državnom sekretarkom u MUP Dijanom Hrkalović, i to u državnoj vili?! Kako naš izvor otkriva, u državnu rezidenciju dovodila je i mafijaša Darka Eleza, koji je radio za "kavački klan". I to, kako se sumnja, za njihov račun izvršavao brojne likvidacije.

Opširnije možete pročitati OVDE.

PRIVOĐENJE VELJE NEVOLJE

RepublikaFoto: Republika/Tanjug

Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja, poznat kao vođa Partizanovih navijača blizak "kavačkom klanu", uhapšen je u petak oko 12 sati sa Markom Miljkovićem na Aerodromu "Nikola Tesla".

Policija istražuje navode iz Crne Gore, prema kojima je on povezan s planiranom likvidacijom Marka Ljubiše Kana, koja je osujećena pre nekoliko dana. Srpsku policiju interesuje i šta Belivuk zna o pokušaju njegove likvidacije, koja je bila planirana na tivatskom aerodromu.

Opširnije možete pročitati OVDE.

KRVOPROLIĆE U ŠIBENIKU

RepublikaFoto: printskrin
Branko Koloper

Nakon što je u subotu izrešetao Radojku Danek, stečajnu upravnicu, njenog supruga i jednog poverioca, Branko Koloper je seo u automobil i odvezao se do Vodica gde je ubio Tedija Slamića, izvršnog direktora trgovačkog lanca "Djelo".

Policija je potom potvrdila da jetvorostruki ubica iz Šibenika nađen mrtav kraj automobila marke "škoda".

Opširnije možete pročitati OVDE.

Falko stigao u Zvezdu

RepublikaFoto: FK Crvena zvezda
Dejan Stanković i Filipo Falko

Pipo Falko je konačno stigao u Crvenu zvezdu. Dosadašnja "desetka" Lečea doputovala je u Antaliju, gde se crveno-beli spremaju za prolećni deo sezone i stavila se na raspolaganje treneru Dejanu Stankoviću.

Opširnije možete pročitati OVDE.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading