SILEDŽIJSKA AKCIJA DPS: Mandić osudio proterivanje Srba iz Nikšića i najavio KRIVIČNU PRIJAVU!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

29.01.2021

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Nove srpske demokratije (NSD) Andrija Mandić saopštio je večeras da je proterivanje srpskih državljana iz Nikšića "još jedna siledžijska akcija DPS i njihovih poslušnika iz represivnog aparata" i najavio da će NSD podneti krivičnu prijavu protiv načelnika Centra bezbednosti Nikšić i "njegovog nalogodavca", predsednika opštine Milutina Simovića.

RepublikaFoto: Tanjug
Andrija Mandić

Mandić je na Tviteru objasnio da je NSD angažovala "prijatelje iz Srbije" da im pomognu oko baza podataka, unapređenja stranačke infrastrukture i obuke stranačkih aktivista.

On je poimence naveo proterane državljane i izvinio im se zbog doživljene neprijatnosti.

- Koristim ovu priliku da se zahvalim jednoj i drugoj Jeleni, Oliveri, Andrijani, Vuku, Nikoli, Vladimiru i Bojanu i da im se izvinim zbog neprijatnosti koju su im priredili gradonačelnik Nikšića i tamošnji šefovi policije - poručio je Mandić.

On je građanima Nikšića poručcio da "očigledno naš posao nije završen 30. avgusta" i da će se budućnost Crne Gore rešavati na izborima u ovom gradu 14. marta.

Crnogorski mediji prethodno su preneli da je nikšićka policija proterala osam državljana Srbije.

Kako tvrdi podgorička Antena M, oni su bili zaduženi da u narednih dvadesetak dana, uoči izbora u Nikšiću, evidentiraju članove jedne prosrpske partije za naknadu od 500 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Julka

30.01.2021 10:08

Da li mi sada treba da proteramo Crnogorce?