FAJT! KATARINA RADIVOJEVIĆ ZAPRETILA ŠEŠELJU: Vojo, spremi se za hajdučki obračun! Besna jer je otkrio njenu ROMANSU SA GRIGORIJEM

Autor:

Vesti

30.01.2021

05:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Radivojević ne prašta Vojislavu Šešelju, a zbog njegovih tvrdnji da zna da je glumica bila u ljubavnoj vezi sa vladikom Grigorijem, glumica je spremna da se hajdučki obračuna sa šefom radikala.

Foto: ST/Vladimir Lukić
Katarina protiv vojvode Voje

- Na ove gnusne lažne napade odgovaram tužbom. Verujem u naš pravosudni sistem, koji mi je više puta do sada pokazao da pravilno radi svoj posao. Vidimo se na sudu Šešelj, svi oni koji ovo objavljuju i ja, gde ću se sa zadovoljstvom odbraniti od ovakvih odvratnih, lažnih i malicioznih napada. Ja sam iz hajdučkog roda i ne dam na sebe, i te kako umem da branim svoju čast i veru u Hrista - poručila je Radivojevićka.

Radivojevićeva: Ne dam na sebe, i te kako umem da branim svoju čast i veru u Hrista

Vođa radikala s oduševljenjem je dočekao vest o susretu s glumicom. Kakao ističe u razgovoru za Srpski telegraf, jedva čeka da se sretnu na sudu.

- Video sam kako je iz hajdučkog roda, kako je porobila pravoslavnog vladiku i podredila ga svojim materijalnim interesima. Jedva čekam da me tuži, pa ćemo onda na sudu sve to da raspredamo. I knjigu ću objaviti o tome - poručio je Šešelj.

Šešelj: Video sam kako je iz hajdučkog roda, kako je porobila pravoslavnog vladiku

Burna avantura

Katarina i vladika Grigorije upoznali su se 2005. godine i, prema rečima našeg izvora iz SPC, bila je to burna avantura.

- Upoznali su se kada je ona kao gost nastupila u umetničkom programu svečane akademije povodom osvećenja obnovljenog Manastira Žitomislić kod Mostara. Grigorije je već tada bio na položaju episkopa zahumsko-hercegovačkog i primorskog. Ona je govorila stihove na toj svečanosti, kojoj su, pored tadašnjeg patrijarha Pavla, prisustvovali i svi episkopi SPC - otkrio je izvor našeg lista iz SPC i dodao da nije poznato koliko je trajala njihova avantura jer su glumica i vladika više puta raskidali i mirili se.

Podsećamo, prema rečima šefa radikala, Katarina je bila ljubavnica vladike Grigorija, koji je u to vreme bio na položaju episkopa zahumsko-hercegovačkog i primorskog. Vladika je glumici obezbedio kuću ili stan u Kaliforniji i uložio veliki novac u njenu holivudsku karijeru, ali je ona pare spiskala.

- Poslao je da stekne svetsku slavu, ali ona to nije uspela. Uspela je da snimi samo nekoliko serija. Spiskala je ogromne pare. E, to je Katarina Radivojević - rekao je tada Šešelj.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading