ALEKSIĆ UPUTIO JAVNO IZVINJENJE: Biljana, oprostite mi!

Autor: www.komorasz.rs

Vesti

28.01.2021

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nebojša Aleksić upito je javno izvinjenje funkcionerki Srpske napredne stranke Biljani Popović Ivković, kojoj je svojevremeno uputio mizogene i seksističke komentare.

RepublikaFoto: A. Nalbantjan
Nebojša Aleksić i Biljana Popović Ivković

U postu koji je objavio na Fejsbuku nalogu, Aleksić je priznao da je, u vreme kada je vređao tadašnju državnu sekretarku u MUP Srbije, bio izmanipulisan od opozicije.

- Iskreno se izvinjavam svojoj partiskoj drugarci Biljani Popović, majci, državnoj funkcionerki, ženi, za sve uvrede kojoj sam joj uputio bez razloga u vremenu dok sam bio manipulisan iz opozicionih krugova! - naveo je on u postu.

- Poštovana gospođo još jednom Vas molim za izvinjenje! Majci, ženi, uspšnoj ženi sa uputio najstrašnije uvrede mizogene prirode, aluzije na seksualne devijancije, na čemu se najiskrenije izvinjavam kako gospođi tako i, njenjoj porodici!Takvih bljuvotina se sada stidim i molim uvaženu godpođu da mi oprosti - zaključio je Aleksić.

Iskreno se izvinjavam svojoj partiskoj drugarci Biljani Popović ,majci, državnoj funkcionerki, ženi za sve uvrede kojoj...

Posted by Nebojsa Aleksic on Thursday, January 28, 2021

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading