Ministar Vulin: Policija identifikovala ubicu iz Starčeva!

Autor:

Vesti

28.01.2021

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je u Pančevu da je policija identifikovala i da intenzivno traga za dvojicom osumnjičenih da su sinoć u mestu Starčevo ubili jednu osobu.

Republika

- Sinoć je u Pančevu u obračunu dve bande narkodilera stradalo jedno lice- rekao je ministar Vulin, istakavši da ovo nije obračun navijačkih grupa već narko-dilera, koji truju i ubijaju našu decu.

 

Ministar Vulin, koji je sa direktorom policije Vladimirom Rebićem obišao Policijsku upravu u Pančevu, ukazao je da će u narednom periodu u ovom gradu biti pojačano prisustvo policije.
 
Republika


- Videćete da kriminalne bande ne mogu da se kreću lako i jednostavno ulicama, videćete da njihovi stanovi ni njihovi štekovi nisu bezbedni, da zakonu ne može da se ruga i da on ne može da se krši u Srbiji- istakao je ministar Vulin i dodao da će policija uz pomoć pripadnika Bezbednosno-informativne agencije rasvetlili i ovaj "gnusni zločin".
 
- Tražim od svih građana da razumeju da ovo nije nikakav obračun navijačkih grupa, da se ovde niko ne bori oko koreografije, zato što voli ili veruje u ovaj ili onaj klub. Ovo su narko-dileri, ovo su potencijalne ubice, ovo su ubice naše dece i naš posao je da ih uklonimo sa ulica zauvek-  poručio je ministar Vulin.


 Sastanku u Policijskoj upravi u Pančevu prisustvovali su i zamenik načelnika Uprave kriminalističke policije i vršilac dužnosti načelnika Službe za borbu protiv organizovanog kriminala Ninoslav Cmolić, načelnik Policijske uprave za grad Beograd Veselin Milić, načelnik Policijske uprave u Pančevu Igor Arsić i predstavnici Bezbednosno-informativne agencije.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading