Dačić: Fajonova sama sebe diskvalifikovala, tek treba da obavim razgovor sa Mekalisterom

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

26.01.2021

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema potrebe da bilo šta tražim ili zahtevam, jer je evroposlanica Tanja Fajon sama sebe diskvalifikovala kao objektivnog posrednika međustranačkog dijaloga, rekao je danas za Tanjug predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić.

RepublikaFoto: Tanjug/O. STEVANOVIĆ
Ivica Dačić

Dačić je tako reagovao na današnje navode Fajon da je on tražio njeno izuzeće kao posrednika EU u dijalogu vlasti i opozicije, a što joj je, kako je rekla, preneo Dejevid Mekalister.

- Ja tek treba da obavim razgovor sa (predsedavajućem spoljnopoliitčkog odbora EP Dejvidom) Mekalisterom sledeće nedelje o modalitetima i svim otvorenim pitanjima daljeg nastavka međustranačkog dijaloga - rekao je Dačić.

On je istakao da nije nikakva tajna da se veliki broj političkih stranaka negativno određuje prema dosadašnjoj ulozi Tanje Fajon, zato što se, kako kaže, jasno svojim postupcima stavljala na stranu nekih opozicionih stranaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading