SAD JE SVE JASNO: Radulović raskrinkao Šolaka i Đilasa

Autor: Republika

Vesti

26.01.2021

07:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantne informacije!

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ/Z. ZESTIĆ/ST/V. LUKIĆ/printscreen

Potpredsednik pokreta Dosta je bilo advokat Vojin Biljić u potpunosti je raskrinkao televiziju N1 blisku opozicionim tajkunima Draganu Đilasu i Draganu Šolaku.

U seriji postova koje je objavio na Tviteru, sve sa objavljivanjem prateće zvanične dokumentacije, Biljić je pokazao i dokazao da je televiziju N1 u Srbiji zapravo nemoguće tužiti!

Kao razlog naveo je podatak da N1 televizija nije registrovana u Srbiji, zbog čega je protiv njih nemoguće podneti tužbu.

- Evo zasto N1infoB1G nije registrovan kao medij u Srbiji i evo zasto na njihovom sajtu godinama nije bilo impresuma. Kad im podnesete tuzbu za naknadu stete, samo obaveste sud da ne pristaju na sudski postupak. Kakve lekcije iz demokratije nam stizu iz bratakog Luksemburga - naveo je Biljić.

Kako izgleda pravno "vrzino kolo" zbog kojeg je zapravo nemoguće sporiti se sa Šolakovom i Đilasovom televizijom, Biljić je objasnio:

- Na sajtu N1 objave netacan podatak o vlasniku, vi tuzite tog kog su naveli, onda se oni brane da je vlasnik drugi, a taj drugi nece da stupi u parnicu. Zato se inace mediji registruju i zato ovi nisu registrovani. Zbog ovog bi trebalo da im se zabrani emitovanje u Srbiji - istakao je on.

Na dodatno pitanje na Tviteru zbog čega nije moguće tužiti direktora Jugoslava Ćosića, Biljić je objasnio:

- On je direktor fantomskog Adria news doo Beograd koji nije vlasnik N1infoBG. Vlasnik je Adria news S.a.r.l iz Luksemburga. Ako tužite Ćosića, on će se braniti da nema veze sa N1, to su već radili u sudskom postupku sa SlobodnaTV - naveo je advokat.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading