VOJISLAV ŠEŠELJ PONOVO ŠOKIRA! VLADIKA GRIGORIJE bio u tajnoj vezi sa glumicom KATARINOM RADIVOJEVIĆ! SPISKALA MU SVE PARE!

Autor:

Vesti

26.01.2021

05:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider SRS tvrdi da je Radivojevićeva spiskala keš, ali da nije uspela da stekne svetsku slavu, kao što je to očekivao vladika

RepublikaFoto: printskrin

Glumica Katarina Radivojević bila je ljubavnica vladike Grigorija, tvrdi lider radikal Vojislav Šešelj.

Prema rečima šefa radikala, vladika je u mladu glumicu uložio veliki novac kako bi joj pomogao da ode u Holivud.

- Poslao je da stekne svetsku slavu, ali ona to nije uspela. Uspela je da snimi samo nekoliko serija. Spiskala je ogromne pare. E to je Katarina Radivojević - rekao je Šešelj.

U razgovoru za Srpski telegraf Šešelj ističe da su svi podaci koje je izneo i tokom gostovanja u "Novom jutru" televizije Pink početak razotkrivanja istine o vladiki koji ima ambicije da bude ili patrijarh ili predsednički kandidat u ime opozicije koju vodi Dragan Đilas.

Bez mantije sa Bodirogom u kafani

Mimo uobičajenog ponašanja vladika Grigorije često se u javnosti pojavljuje bez manitije. Tako je letos viđen u kafani hotla "Platani" u Trebinju kako opušteno u drap pantalonama i crnoj košulji sedeo i pijuckao belo vino sa bivšim košarkaškim asom Dejanom Bodirogom. Gosti iz Srbije koji su se zatekli u kafani bili su iznenađeni ovakvim ponašanjem vladike, ali kelneri pomenute kafane su objasnili da on često voli da dođe u civilu i da je često njihov gost.

 

- Sve što sam rekao je istina. Nastavljam sa serijom novih informacija o Grigoriju do 18. februara i, kada iznesem u javnost sve što znam o njemu, nema šanse da bude izabran za patrijarha - rekao je Šešelj.

OPERATIVNA GRUPA

Vođa radikala tvrdi da je razotkrio i finansijere aktulenog episkopa diseldorfskog i sve Nemačke Grigorija dok je bio na položaju episkopa zahumsko-hercegovačkog i primorskog.

- Elektroprivreda Republike Srpske je do pre godinu dana bila glavni finansijer - rekao je Šešelj i naglasio da je to vladiki bilo neophodno "zbog njegovog života".

Na naše pitanje da kaže odakle mu te informacije o Grigoriju Šešelj je uz osmeh odgovorio:

- Ne otkrivam svoje izvore, to nikada nisam radio. Za mene je najvažnije da su informacije istinite. Oformio sam operativnu grupu Durahmani, koja po mom nalogu istražuje sve što je vezano za Grigorija. Biće još novih informacija.

BURNA ROMANSA

Kako Srpski telegraf saznaje od izvora bliskih Srpskoj pravoslavnoj crkvi, vladika Grigorije i 12 godina mlađa glumica imali su burnu avanturu.

- Upoznali su se 2005, kada je ona kao gost nastupila u umetničkom programu svečane akademije povodom osvećenja obnovljenog manastira Žitomislić kod Mostara. Grigorije je već tada bio na položaju episkopa zahumsko-hercegovačkog i primorskog. Ona je govorila stihove na toj svečanosti, kojoj su, pored tadašnjeg patrijarha Pavla, prisustvovali i svi episkopi SPC - otkrio je naš izvor.

 

Od Ostroga do Nemačke

Mladen Durić zamonašen je 23. juna 1992. u manastiru Ostrog, dobio ime Grigorije

na Saboru SPC u maju 1999. izabran za vikarnog episkopa

u septembru 1999. izabran za episkopa zahumsko-hercegovačkog

na Saboru SPC u maju 2018. izabran za vladiku diseldorfskog i cele Nemačke

Slavna Zona

* 29. marta 1979. rođena u Beogradu

* 2002. uloga u filmu Zona Zamfirova, koja ju je i proslavila

* 2005. jedna od glavnih uloga u filmu "Čarlston za Ognjenku"

* 2007. uloga u seriji Ljubav i mržnja

* Aktivna i u pozorištu, gde je sa svojom klasom odigrala predstavu "Komedijaši"

 

Nije poznato koliko dugo je trajala avantura između vladike Grigorija i Katarine jer su vodili računa da se slučajno ne sazna za njihovu romansu. Za ovu vezu znali su samo njihovi najbliskiji prijatelji i ljudi iz najbližeg okruženja vladike.

- Bila je to burna avantura. Temperamentna po prirodi, Katarina je više puta raskidala i mirila se s Grigorijem - dodaje naš izvor iz SPC.

Katarina Radivojević u tom trenutku bila je mlada glumica u usponu, koja se tri godine ranije proslavila ulogom Zone Zamfirove u istoimenom filmu Zdravka Šotre.

Vladika Grigorije se nije oglasio, dok je Radivojevićeva poručila: 

- Na takve odvratne neistinite napade odgovaram isključivo na sudu. Hvala.

Joanikije i Daka nude mito vladikama

Vladika banjalučki Jefrem sastao se 21. januara vladiku nikšićkog Joanikija i crnogorskog kontroverznog biznismena Daku Davidovića. Cilj posete, ostvarene uz punu saglasnost Vlade u Podgorici, u kojoj inače nema Srba, je da starog, lestitog, nepotkupljivog banjalučkog vladiku podmite kako bi na Saboru glasao da Joanikije zasedne na tron Svetog Save.

U ovoj intenzivnoj kampanji političko-poslovnih klanova u Crnoj Gori ne žali se vreme ni novac čije poreklo treba da ostane tajna. Cilj je da preko ličnosti patrijarha, Srbija na svaki način, pre svega politički i privredni, ali i verski i kulturni, ostane ono što je govorio njihov rodonačelnik Jovo Kapičić - Kapa: "ratni plen Crne Gore". Zato, pod okriljem crnogorske službe, javno i tajno, lično i preko ovdašnjih eksponenata, kao što je Mlađa Đorđević, zovu i posećuju vladike, nude mito, obećavaju kule i gradove.

Ali i vladika Jefrem i sve druge čestite vladike znaju da je i Joanikije ništa manje kontroverzan od svog pratioca i cele te ekipe. Znaju da je on insistirao da u Vladi Crne Gore ne bude ni jedan Srbin. Da se smeni Milo, ali da se po pitanju Kosova i Metohije ništa ne promeni; da Podgorica čvrsto ostane na NATO putu.

Uostalom srpske vladike sigurno nece glasati za nekog koga je u 24 godini, u manastiru Treskavac u Makedoniji, 1983. krstio tada mladi raskolnicki vladika nekanonske MPC Timotej.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Bobby

27.01.2021 08:17

Чекајте, па чији је онда "Масерати" ? Позајмио му Бодирога ?

neko ko zna

28.01.2021 13:37

@Bobby - Nije nego on Bodirogi. Bodiroga sluzi kao paravan za njegove pare koje je pokrao od naroda i crkve.Inace ovaj samoproglaseni biskup koji je sluzio misu na grobu ustasa u Dubrovniku komentarise i Bodirogovu zenu u seksualnom kontekstu medju odredjenim ljudima, nabacuje se devojkama otvoreno i sve je to da se covek ispovraca.

Mila

28.01.2021 15:54

Ali “burna romansa”. Plaši li se iko Boga, od svih koji lupetaraju šta stignu, makar i iz neznanja.. Ova gamad nema granice u borbi za presto tj opstanak na vlasti. Bez imalo stida i morala.

Protestant

29.01.2021 00:21

Sami vi verujte u ovo ja ću u nešto drugo...a tek na Ostrogu kako je neki od glavnijih popova gledao u s.se i dupe moje prijateljice,nismo verovali i posle u mobilni urlikao ..Pa kada će te sveće više doći?!!...posao im je do bola