JEREMIĆ ŠUROVAO SA BAJDENOM: Priznao da je na strani ONOG KO JE BIO ZA NATO AGRESIJU! Dovodio njegove najbliže saradnike u Beograd

Autor: Republika

Vesti

21.01.2021

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Narodne stranke Vuk Jeremić otvoreno je priznao na televiziji Nova S da je sarađivao sa saradnicima novog predsednika SAD Džozefa Bajdena.

RepublikaFoto: AP/youtube.com/Nova S
Džo Bajden i Vuk Jeremić
Jeremić je opušteno na opozicionom mediju pričao kako je u Beograd dovodio vrlo važnog funkcionera u administraciji čoveka koji je lobirao za bombardovanje Srbije 1999. godine.

Bivši sekretar Generalne skupštine UN želeo je da ostane tajnovit neizgovaranjem imena i prezimena specijalnog gosta:

- Jedna od najvažnijih osoba u administraciji je učestvovala na tribini CIRST-a pre dva meseca. Tako da je ona sada jedna od najvažnijih osoba u Beloj kući. Ona je jedna od ljudi koji vodi unutrađnju domaću politiku, šef budžetske službe, nadgleda budžet za celu Ameriku. Ozbiljna žena - izjavio je opoziciočnar i ujedno direktor CIRST-a.

Tajnovitost jeremića nije uspela, radi se o Niri Tanden, članici Demokratske stranke, koju je Bajden predložio za šeficu Službe za upravljanje i budžet, a čeka se potvrda Senata. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading