Đukanović: Obećavam Aleksiću da ću mu vratiti sav novac ukoliko ga dobijem na sudu!

Autor:

Vesti

20.01.2021

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Sa neverovatnim zadovoljstvom pružiću Miroslavu Aleksiću na sudu priliku da dokaže da sam ja, kako je on rekao, PR Aleksandra Vučića za kontakte sa kriminalcima. Preko takve sramne uvrede nečasnog čoveka prema meni i prema predsedniku države ne želim da pređem", naveo je Vladimir Đukanović na društvenoj mreži VK.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Vladimir Đukanović

"Verujem da će se odazvati svakom sudskom pozivu i da je prepun dokaza. Meni ne pada na pamet da čoveku koji je u agoniji jer nije uspeo da ispuni ono što su mu kao zadatak postavile pojedine strukture od kojih se policija sada oslobađa dodatno stajem na muku. Žao mi ga je, jer mu ti ljudi zbog loše obavljenog zadatka sigurno neće tek tako oprostiti. Svaku njegovu izjavu doživljavam kao pokušaj da kupi neko vreme kako bi pokušao da dokaže nalogodavcima sramne kampanje u kojoj je on PR da njegova reč još uvek negde vredi. S obzirom da znam u šta se upetljao i da ozbiljno žali što je navučen kao pravi naivko, a opet znajući kakav je pekmez i kako ume da zaplače, iskreno ga sažaljevam. Obećavam mu da ukoliko ga dobijem na sudu sav novac ću mu vratiti.
Živ bio Miki", piše u njegovoj objavi na VK-u.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading