(VIDEO) ŠOK! ĐURIČKO O MIKI ALEKSIĆU: Meni je to bilo dragoceno iskustvo!

Autor: Republika

Vesti

19.01.2021

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li bi ponovio ove reči?!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Nikola Đuričko i Mika Aleksić

Poznati glumac Nikola Đuričko svojevremeno je u emisiji "Kad anđeli spavaju" govorio o svojoj saradnji sa rediteljem i učiteljem glume Mikom Aleksićem.

U kultoj i gledanoj emisiji tada još uvek ne toliko afirmisani glumac Đuričko rekao je da mu je saradnja sa Aleksićem bila dragoceno iskustvo.

- Sa ove distance, meni je to dragoceno iskustvo. Mene je to promenilo i usmerilo na pravu stvar u mom životu. Mika me terao da čitam, da radim na sebi. To mi je bilo strašno nejasno i užasno teško da doprem do toga, a mislim da je to dragoceno. Da se čovek u tim godinama okrene ka sebi i da radi na sebi - rekao je tada Đuričko, što se može čuti i i video snimku ispod (37:13).

Mnogo godina kasnije, međutim, ispostavilo se Aleksić suočava sa optužbama za silovanje i pedofiliju, što je vest koja danima trese Srbiju.

Kako je Republika već pisala, Aleksić je saslušan u Tužilaštvu zbog sumnje da za seksualno zlostavljanje mlade glumice Milene Radulović.

Nakon toga, prebačen je u Centralni zatvor u Beogradu gde je izolovan od ostalih zatvorenika, pošto postoji opasnost da bude linčovan zbog nedela koja je, kako se sumnja, počinio.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading