ONA I DALJE RATUJE! Ima 34.000 evra platu, a ništa ne radi! ZORANA MIHAJLOVIĆ OPET UDARILA NA BAJATOVIĆA!

Autor: Tanjug,Republika

Vesti

19.01.2021

11:13 >> 11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Srbijagas" je potpuno neuređeno preduzeće koje ne radi dobro, a cilj Ministarstva je da se uredi gasni sektor i da gasna preduzeća donose državi mnogo veći profit, izjavila je danas ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović.

RepublikaFoto: Tanjug

- Srbijagas pored više od milijarde evra duga koje je država preuzela, uzima dodatno, samo za proteklih godinu i po dana, i više od 300 miliona evra kredita od banaka za tekuću likvidnost, ne za investicije. To nije uspešno preduzeće. Ne može biti uspešno preduzeće koje nije završilo planirane gasifikacije, a one koje je radilo, nije radilo po realnim cenama, nego po tri ili pet puta višim - rekla je ona gostujući na TV Hepi.

Dodala je da Srbija u gasnom sektoru treba da se povezuje sa svim susedima i da pored gasovoda Niš-Dimitrovgrad gradi i gasne interkonekcije ka Rumuniji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Crnoj Gori, kao i jedan krak ka Prištini.


- Moj cilj je uređen gasni sektor, profitabilna preduzeća, a ne preduzeća koja prave gubitke i iza kojih za svaki projekat mora da stoji država - naglasila je ona.

Dodala je da danas Srbija ima "Srbijagas" koji ne radi dobro, ali čiji direktor ima mesečna primanja od 34.000 evra i koji sam sebe postavlja u nadzorne odbore i skupštine preduzeća povezanih sa Srbijagasom.
 
 

- To nije pitanje bilo kakvog ličnog sukoba, već pitanje budućnost gasne privrede u Srbiji - zaključila je Mihajlovićeva.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Perica

19.01.2021 15:24

Pa ti ni gondolu na Zlatiboru nisi dala da se izgradi i ti ćeš da uređuješ stvari u srbijagasu. Ti si bre jedan ništak!

Miki

20.01.2021 06:57

Ova Mihajlovicka bas preteruje.Po cele dane na televiziji prica o svom postenju.Kako narod kaze ``Ko o cemu k.... o postenju.Kako je nije sramota da se ruga narodu kad se zna da smao njena ``plastifikacija`` mesecno kosta bar 5000evra, plus fitnesi, bazeni, trener, stilistii i ostalo sto se njoj cini da ima ``mladalacki`` izgled.Da ne govorimo o garderobi koja je , u najmanju ruku, preskupa i raskosna, pa onda kucne obaveze, pa skolovanje deteta itd.Jednom reciju, njena primanja nisu uskladjena sa njenim realnim zivotom i zeljom da zaustavi starenje i izbaci iz sebe seosko poreklo i zuti slem koji obozava jer je podseca na prethodni partijski angazman .Nekada ce morati da objasni kako to da se nikada nije bavila ekonomiom uvek je uzimala i sebi pripisivala inzenjerske projekte i ``muljala`` sa odabranim direktorima.Njen putujuci cirkus se seli iz resora do resora tamo gde ima para i lopovluka.Ona najmanje ima pravo da nekoga napada i optuzuje za ono sto sama radi.Neka je sramota i nju i one koji joj to omogucavaju.Ovim ne branim Bajatovica.Neka ona odgovori od cega zivi i kako je stekla udele u biznisu sa minielektranama.Ona je sazrela za dobru istragu u prugastom sanel odelu.