ČEDA SE OSEĆA BOLJE: Prva fotografija iz bolnice lidera LDP

Autor: Republika

Vesti

18.01.2021

07:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider LDP Čedomir Jovanović koji se zbog komplikacija izazvanih upalom pluća nalazi u KBC Dragiša Mišović, konačno se oseća bolje.

RepublikaFoto: Printscreen/twitter.com
Čedomir Jovanović

Lekari su nakon nedelju dana ispitivanja uspeli da nadju dijagnozu i Jovanović je odreagovao na terapiju.

Supruga lidera LDP, Jelena Jovanović izjavila je pre nekoliko dana da je konačna dijagnoza uspostavljena posle nekoliko dana vrlo temeljnih analiza i pretraga, da je postojalo mnogo sumnji, koje su otklonjene.

- Lekari su konstatovali upalu levog plućnog krila, mikroembolije na oba plućna krila, pleuritis, disfunkciju dijafragme i posle nekoliko dana detaljih pretraga zaključeno je da ima spondilodiscitis, upalu nerava torakalnog dela kičme, odakle verovatno i potiču bolovi koje je trpeo. Koktel antibiotika deluje, parametri su konačno bolji. Usled saradnje lekara sa Grudne hirurgije KBC Srbije, Neurologije KBCS i Dragiše Mišović došli smo do pozitivnih rezultata i posle sedam dana borbe konačno možemo da budemo zadovoljni u ovoj teškoj borbi koja traje mesecima - navela je Jovanovićeva.

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading