Petronijević: Nadležni organi hitno da reaguju, kazniti sve koji prete predsednikovoj porodici i njemu!

Autor:

Vesti

12.01.2021

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član gradskog veća i član Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Dragomir Petronijević najoštrije je osudio pretnje upućene predsedniku Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici.

RepublikaFoto: youtube.com/Kancelarija za mlade, Grad Beograd
Dragomir Petronijević

- Izgleda da pojedincima ništa nije sveto, pa su sebi dozvolili da vređaju porodicu predsednika i nedužnu decu, čija je jedina krivica što su deca Aleksandra Vučića. Nadležni organi bi morali hitno da reaguju i kazne osobe koje stoje iza ovih gnusnih pretnji i uvreda na račun predsednika i njegove porodice - izjavio je Petronijević

Podsetimo na Instagram profilu predsednika Srbije Aleksadnra Vučića osvanule su jezive pretnje njemu, njegovom sinu i njegovoj majici.

Bolesne pretnje na Instagramu upućene su sa profila čoveka koji je upisan pod imenom "ZJakovljević" , a na pretnje se nadovezao i korisnik pod imenom Stefan Vlahović.

- Majmune Vučiću, iskreno, ali baš najiskrenije, nema kud iskrenije, želim rak glave, ali onaj najgori i najveći. Da umreš u najvećim mukama jer si ti najbolesnija i najodvratnija osoba koja je rođena na ovome svetu... Ovo ti baš kažem iz sra, voleo bih da te gledam i da ti se smejem kako umireš i da pi*am po tebi. Eto, rekao sam ti sve što sam mislio iz srca - nadovezao se drugi.

Foto: printskrin
Pretnja na instagramu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading