SMEHOTRESNO! LJUDI, JE L' OVO MOGUĆE: Lutovac i njegovi saborci opustošili državu, A SAD SE SETILI DA BRINU O ČISTOM VAZDUHU?!

Autor: Republika

Vesti

10.01.2021

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pale maske!

RepublikaFoto: Tanjug/N. ANĐIĆ
Zoran Lutovac

Mučena srpska opozicija na sve načine pokušava da pronađe temu na kojoj bi mogla da zaradi neki jeftin politički poen!

Naime, u Beogradu je organizovan protest protiv zagađenja vazduha, pa iako je formalni organizator neformalna grupa građana "Eko Straža", pravi arhitekti su zapravo lideri opoziciji čiji je poverenje u narodu srozano na najniže grane, pa iz petnih žila pokušavaju da se uhvate za neku slamku spasa.

Da je protest čisto politički i da nema nikakve veze sa ekologijom i ekološkim pitanjima svedoči i to što je Zoran Lutovac, predsednik Demokratske stranke, jedan od učesnika ovog protesta.

Taj i takav Lutova, čija je partija dok je bila na vlasti bukvalno opustošila Srbiju dok su se pojedinci enormno bogatili, sada se naprasno setio da brine o čistoći vazduha i zdravlju građana (?!). 

 

 

I taj i takav Lutovac (gle čuda?!) dobija prostor u medijima bliskim Draganu Đilasu samo kako bi napao aktuelnu vlast.

Suvišno je posebno isticati i to da u vreme korone, kada se Krizni štab i lekari trude da suzbiju pandemiju koronavirusa, svako okupljanje može potencijalno biti izvor novog zaražavanja, ali to Lutovcu i njegovim saborcima ništa ne znači, ne bi li se nekako ponovo dočepali fotelja kao u vreme pre 2012. godine kada je Srbija bila njihov partijski plen!

Krajnje besprizorno!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dera

10.01.2021 12:59

A da li je diktator Lutovac najzad održao sednicu Glavnog odbora Demokratske stranke? Ili i dalje izbacuje sve redom iz DS.