SJENICA I IVANJICA ZATRPANI! Napadalo pola metra snega za svega par sati, 17 sela bez struje! IZ SATA IZ SAT SVE GORE!

Autor: Blic, Republika

Vesti

08.01.2021

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sneg koji je od juče pada na području opštine Ivanjica dostigao je trenutno visinu i do 40 centimetara u višim predelima, dok u nižim predelima opštine ima od pet do deset centimetara snega.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Sneg i dalje pada, a visina snežnog pokrivača iz sata u sat je viša. Čim padavine stanu, krećemo sa čišćenjem snega. Trenutno su najviše padavine na deonici Preko Brdo - Odvraćenica, pa je ovaj pravac trenutno neprohodan - rekao je predsednik opštine Ivanjica, Momčilo Mitrović.

Snežne padavine ne prestaju ni u Sjenici, u višim predelima formiran je snežni pokrivač od preko 40 centimetara, a usled loših vremenskih uslova, 17 sela ponovo je ostalo bez struje.

 
- Ponovo smo zavejeni i u totalnom haosu, ovo je neizdrživo. Struju nemamo već 48 sati, putevi nisu očišćeni, kao da živimo na Divljem Zapadu - kaže jedan od meštana pešterskih sela.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading