LJUDI, IMAMO POLITIČKI VIC GODINE: Marinika Tepić u glavnoj ulozi!

Autor: Republika

Vesti

04.01.2021

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ludilo mozga!

RepublikaFoto: A. Nalbantjan
Marinika Tepić

Najpoznatija srpska preletačica, saradnica Dragana Đilasa Marinika Tepić po svemu sudeći u potpunosti je izgubila kontakt sa realnošću i počela je da veruje u sopstvene laži koje svakodnevno plasira preko opozicionih medija, pa je pomislila da može da pobedi Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima.

Iako sva relevantna istraživanja javnog mnenja pokazuju minornu podršku i stranke kojoj pripada i njenog šefa Dragana Đilasa, Tepićeva je uverena da može da postane nova predsednica Srbije.

- Drago mi je da me ljudi vide kao osobu koja može da pobedi Vučića - lupila je ona u nedavnom intervjuu za crnogorski list Dan, iako je gotovo svima jasno da bi se podrška koju ima u narodu uskoro bi se mogla meriti u promilima.

 

 

Na čemu Tepićeva bazira svoj optimizam ostaće nejasno onima koji intezivnije prate dešavanja na političkoj sceni Srbije, a Marinikina izjava svakako se kandidovala za politički vic godine.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
zdjurdjevic

04.01.2021 15:34

Konstatacija da je Marinika Tepić, najpoznatija srpska preletačica je velika uvreda za Maju Gojković.