NISMO TOLERISALI NIKADA, NITI ĆEMO UBUDUĆE! Ivica Dačić odesčno o radnjama "ispod stola": TRUDE SE DA MENJAJU DEJTON

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

02.01.2021

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odnosi Srbije i Republike Srpske su primer kako treba da izgledaju odnosi dve najbliže zajednice, kaže predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić i poručuje da Beograd neće dozvoliti da se pritiscima i "ispod stola" promeni dejtonski poredak.

RepublikaFoto: youtube.com/Pancevo RTV
Ivica Dačić

- Ne možemo da dopustimo da neko osporava Republiku Srpsku, traži njeno ukidanje, ili da traži da BiH prizna kosovsku nezavisnost. To ni do sada nismo tolerisali, a nećemo ni ubuduće - rekao je Dačić.

Naglasio je da je važno da održimo zajedništvo u odbrani postojanja Republike Srpske, u njenom stalnom jacanju, pre svega ekonomskom, kao i u još jačim vezama sa Srbijom.


- Naše približavanje će ići još brže kroz naše ekonomske veze, kroz gradnju i modernizaciju infrastrukture, kroz podršku projektima iz zdravstva i obrazovanja - rekao je Dačić.
 


Naveo je da su u 2020. godini donete neke važne zajedničke odluke, poput projekta aerodroma u Trebinju, Hidroenergetskog sistema "Gornja Drina" i gradnje deonica auto-puta prema Repiblici Srpskoj i dalje ka Sarajevu.

- Takvi poslovi nas trajno vezuju jedne za druge - rekao je Dačić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading