MRKA SE OGLASIO IZ BOLNICE: Evo šta je rekao o svom stanju! I Ana Bekuta se testirala na koronu

Autor: Republika

Lifestyle

01.01.2021

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imao je visoku temperaturu!

RepublikaFoto: e-stock agency
Milutin Mrkonjić i Ana Bekuta

Počasni predsednik Socijalističke partije Srbije Milutin Mrkonjić sinoć je smešten u bolnicu Dragiša Mišović, a kako je rekao, dobro se oseća.

- Sinoć su me strpali u bolnicu Dragiša Mišović na Dedinju. Preksinoć sam imao temperaturu i poslat sam na testiranje. Rezultati su negativni, ali na skeneru su videli neke promene, ne znam ni ja na čemu, pa se vodim kao kovid pacijent - priča Mrkonjić  i dodaje da se dobro oseća, te da je na virus kovid 19 testirana i njegova pratnerka Ana Bekuta.

- Nije nikakva drama. Dobro se osećam osim što sam malo malaksao. Ana se takođe testirala na koronu, i negativna je. Ona čak nema nikakve simptome - kaže Mrkonjić.

Podsetimo, jutros je na TV Prva predsednik Skupštine Srbije i lider Socijalisticke partije Srbije, Ivica Dačić, izjavio da je počasni predsednik SPS-a Milutin Mrkonjić hospitalizovan.

Dačić rekao da Mrkonjić možda nije pozitivan na koronavirus, ali da nije dobro što je hospitalizovan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading