Ministar odbrane Nebojša Stefanović čestitao novogodišnje praznike: Godina za nama važna lekcija za sve, čuvajmo jedni druge

Autor:

Vesti

31.12.2020

06:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane dr Nebojša Stefanović čestitao je pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, kao i svim građanima Srbije, predstojeće novogodišnje praznike i poželeo da im 2021. godina donese, pre svega, dobro zdravlje.

RepublikaFoto: mod.gov.rs
Nebojša Stefanović

- Poštovani građani Srbije, i ove godine bili smo tu jedni za druge. Trudili smo se da prevaziđemo svaki izazov i pokazali koliko je važno zajedništvo i solidarnost. Godina za nama bila je važna lekcija za sve. Srbija je snagom svojih ljudi, jedinstvom i borbenošću, pokazala da i te kako ume da se bori sa svakim problemom. Ne priznajemo poraz ni pred kim i ni pred čim, jer imamo snage kada se držimo zajedno - poručio je Stefanović.

On je istakao da je Vojska Srbije i ove godine bila tu za svoj narod uvek kada mu je bila potrebna, kao i da je uspešno ispunila svoj ključni zadatak očuvanja sigurnosti naših građana.


- Njihova herojska dela u borbi protiv korona virusa, ostaće na čast i ponos generacijama koje dolaze. Vojni lekari i medicinsko osoblje pokazali su nam koliko su neustrašivi u borbi za ljudske živote. Pokazali su da su uvek tu da brinu o našem zdravlju i malo je reći hvala za sve što čine za nas - ocenio je ministar.

Stefanović je istakao i da je naša zemlja, zahvaljujući odgovornoj politici predsednika Srbije Aleksandra Vučića, uspela da održi mir, stabilnost i ekonomski napredak.

- Uprkos svim nedaćama, pokazali smo snagu države koja brine o svojim građanima. Neka nam Nova godina donese, pre svega, dobro zdravlje. Neka nam vrati zagrljaje, širok osmeh i bezbrižna porodična okupljanja. Čuvajmo jedni druge - poručio je ministar odbrane.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading