ZORANA MIHAJLOVIĆ ĆUTI KAO ZALIVENA! Ministarka energetike odlučila da glumi žrtvu da bi izbegla odgovornost! POTREBNO DA ODGOVORI NA SVEGA DVA PITANJA!

Autor:

Vesti

30.12.2020

05:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministarka energetike javnosti duguje odgovore na najmanje dva pitanja. Prvo, odakle joj novac da nosi nakit i garderobu, vredne na hiljade evra. Drugo, ko je to reketira, kako je reketira i da li je to prijavila nadležnim državnim organima.

RepublikaFoto: Tanjug/M. NIKOLIĆ

Podsetimo, umesto da objasni odakle joj pare da na sebe natakne nakit i garderobu u vrednosti dvosobnog stana, ministarka energetike optužila je Srpski telegraf da je reketira. Usledilo je to nakon što smo objavili tekstove sa slikama na kojima se vidi basnoslovno skup nakit (za koji nam je u SMS poruci rekla da joj ga je poklonila svekrva), torbice, cipelice i tašnice od po nekoliko hiljada evra.

POST NA INSTAGRAMU

 

Dan nakon što je na Instagram postavila objavu u kojoj tvrdi da je posredi reket, Mihajlovićeva se pojavila na sednici Vlade Srbije sa novim komadom nakita. Prsten na njenoj ruci, kako su nam rekli zlatari, nije vredan manje od nekoliko hiljada evra.

Ministarka se, umesto da odgovori na prosta pitanja, odlučila da glumi žrtvu. Verovatno pretpostavljajući da je nedodirljiva i da niko ne sme da postavi pitanje vrednosti njenog nakita i garderobe, pokušala je da predstavi da je neko reketira. Ako je već tako, najbolje bi bilo, kao što rekosmo, da taj reket što pre prijavi nadležnim organima. To joj je, uostalom, i obaveza.

Pitanja na koja nije odgovorila

1. Odakle vam novac za nakit i garderobu, koj vrede nekoliko hiljada desetina evra?

2. Ko vas, na koji način i čime reketira?

3. Da li ste reketiranje prijavili nadležnim državnim organima?

Reagujući na ovakvo ponašanje ministarke energetike, narodni poslanik SNS Vladimir Đukanović poručio je za Srpski telegraf da Zorani Mihajlović želi da u zdravlju nosi nakit i garderobu. A optužbe o reketiranju, kako je naveo, morala bi da javno objasni i kaže čime je to neko reketira.

DVOSOBAN STAN

 

Kako je Srpski telegraf pre nekoliko dana objavio, sa slikama i cenama, u različitim prilikama Mihajlovićeva je na sebi imala vrednost dvosobnog stana (60.000 evra).

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading