MIT ILI ISTINA?! Srpski političar o jednoj o najvećih misterija '90: Da li je Sloba Miru zvao "kuco, maco"?!

Autor: Republika

Vesti

31.12.2020

05:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao tadašnji novinar Studenta, sadašnji zamenik gradonačelnika Beograd Goran Vesić imao je priliku da upozna Slobodana Miloševića, zahvaljujući njegovoj supruzi Mirjani Marković, s kojom je uradio intervju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mira i Sloba

Kao svedok odnosa između bračnog para koji je vladao Srbijom, Vesić je potvrdio da je Milošević patološki bio vezan za svoju suprugu.

- Otišli smo u Tolstojevu u njihovu kuću. Slobodan Vuksanović, foto-reporter i ja da uradimo intervju sa Slobom, koji nikada nije objavljen jer nije želeo da ga autorizuje. Sećam se da smo pozvonili na vrata i kad su nas pustili unutra dočekao nas je Milošević u odelu i rekao: "A, već ste stigli. Ja sam došao s posla jedem neke sarmice, izvolite na ručak". Bilo je to zanimljivo iskustvo i čudan razgovor, ali sam shvatio kakav je odnos između Mire i Slobe. On je bio patološki vezan za nju i svaki put joj se obraćao sa "Miro, maco" ili "Miro, dušo", ali ne i ona njemu - rekao je Vesić i dodao:

- Još tada mu je bilo jasno da Mira veruje da je centar sveta, da se sve vrti oko nje što se potvrdilo i nakon hapšenja Miloševića, kada je preko njega tražila sastanak sa Đinđićem, a onda od sat i po, koliko je trajao susret, sat i 20 minuta pričala o sebi i deset minuta o Slobi - zaključio je Vesić.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading