BOGOLJUB KARIĆ se DOHVATIO SA SADO-MAZO plesačicom, SNIMAK postao viralan NA MREŽAMA!

Autor: blic.rs, Republika

Vesti

10.11.2017

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnik imperije Karić se, po svemu sudeći, poprilično opustio na jednoj proslavi, pa nije mario što ga snimaju, a sada svi mogu da vide kako Bogoljub uživa sa provokativnom igračicom u sado-mazo kostimu i šta rade zajedno.

RepublikaFoto: facebook.com/Bogoljub Karić
Karić uživa punim plućima

- Odmah moram da kažem, ovo što ćete da vidite u ovom malom filmu se desilo uz odobrenje i nagovor moje Milanke! Bili smo na otvaranju našeg novog luksuznog hotela i ove prelepe plesačice su me stalno gledale i zvale da zaigram sa njima! "Hajde, bre, Bogoljube, ustaj, ne brukaj me! Jesi li snaga Srbije ili nisi?" - naveo je Bogoljub i dodao:

- Tako ja, ni kriv ni dužan, padoh u ruke ovih lepotica! A ja sam čovek koji se ne žali i koji je i za ovakve stvari uvek spreman jer ja ne smem da obrukam našu Srbiju! Srbija ima snage! Živi mi bili, dragi moji, radujte se životu! Vaš Bogoljub - napisao je on ispod zanimljivog snimka koji je već pokrenuo lavinu komentara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading